Kzlar yardm, beta hcg deeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb bende aranıza yeni katıldım.birşey sorucam bende hamilelikten şüpheleniyordum adetimin geçmesinden 4 gün sonra idrar tahlili yaptım bir çizgi tam diğeri yarım çıktı.kan tahlili yaptırdım ondada hcg değeri 358 çıktı daha acaba hamilemiyim bana yardımcı olur musunuz.
canım tebrik ediyorum hamilesin vereliniortakkanda 5 in üzerinde çıkan değerler pozitiftir sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim

çok teşekkür ediyorum cevapladığınız için yüce rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkeze nasip eder umarım bu güzel duyguyu yaşamayı...

kizlar 28 kasımda adet olacaktım olmadım 30 kasımda beta hcg yaptırdım 200 cıktı sizce dusuk mu

Kizlar benimki kafa karistiran bi durum oldu:) benim adet 4 gun gecikti evde test yaptim silik cizgi cikti uzerine 2 gun sonra adet oldum..:( ertesi gun kan tahlili yaptirdim sonucu bugun aldim deger 12 cikti:) doktor cumaya bi daha istedi kan tahlili deger yukselirse netlesecek insallah herseyin hayirlisi:)

Kizlar benimki kafa karistiran bi durum oldu:) benim adet 4 gun gecikti evde test yaptim silik cizgi cikti uzerine 2 gun sonra adet oldum..:( ertesi gun kan tahlili yaptirdim sonucu bugun aldim deger 12 cikti:) doktor cumaya bi daha istedi kan tahlili deger yukselirse netlesecek insallah herseyin hayirlisi:)

Canım adetin nasıldı her zamanki gibimi yoksa lekelenme şeklindemi. Kanaman hala devam ediyormu. İnşallah bebeğin sana tutunur annesi 🙏

Canım adetin nasıldı her zamanki gibimi yoksa lekelenme şeklindemi. Kanaman hala devam ediyormu. İnşallah bebeğin sana tutunur annesi 🙏
Adetim her ayki gibi normal geldi..2 gun surdu bugunde bitti..sadece 5 gün gecikmisti oda gecen ay dogum kontrol hapini biraktim diye oldu diye dusundum ..bilmiyorum kafam cok karisik buruk heyecan var icimde dis gebelik olayindan korkmuyorum degil acikcasi ama o kanama durmazmis oyle dedi doktor hayirlisi artik bekleyip gorucem:)

Adetim her ayki gibi normal geldi..2 gun surdu bugunde bitti..sadece 5 gün gecikmisti oda gecen ay dogum kontrol hapini biraktim diye oldu diye dusundum ..bilmiyorum kafam cok karisik buruk heyecan var icimde dis gebelik olayindan korkmuyorum degil acikcasi ama o kanama durmazmis oyle dedi doktor hayirlisi artik bekleyip gorucem:)

Kimyasal gebelik olabilir canım tekrar kan ver bakalım yükselmişmi düşmüşmü. Dış gebelik olduğunu sanmıyorum inşallah sağlıklı gebeliktir 🙏

Acaba sonuc neydiiii?🤔😊

Back
X