Kzlar yardm edin dengesiz bi sevgilim var =(

canm arama sorma sende bakalım o arıyacakmı hiç umursamıyo gibi yap... koşturcaksın bunları peşinde öyle kıymetini anlıyolar

zaten ayrılığa mahkum bi ilişki ve ilgisizmişde
ben ayrıl derim böyle üzülmektense ayrılırsın bi kere üzülürsün vede unutursun
böyle yürümez..

ayrılıp barısmalar basladıysa ve dedin gbii dengesizse gercekten sakın cekme zararlı cıkan sen olursun canımm emin oll cunku düzelmioo böle kısır döngü olarak devam ediyor

bence bırak oldugu yerde kalsın mübarek günlerde kötü yorum yapmak istemiyorum ama onun alıcı ayarları bozulmus kaydirigubbakcemile2

böle yapan erkeklerin hepsinin istisnasız aklında bir ikinci oluyor. test edip defalarca onaylanmıştır gözlemlerimce. %100 başkası var. ha, aldatıyo diyemem belki kızın hiçbişiden haberi yok. ama sevgilinin aklında bir yedek oluşmuş durumda canikom. ona göre muamele et.

........

Son düzenleme:
Konuyu okuyamadım,çok kötü bir türkçeniz var dikkat edelim lütfen yazım şeklimize.
Başlığa göre yorumlayacağım sadece.
Böyle dengesiz tipler ömür törpüsü resmen.
Bir müddet daha izleyin sevgilinizin davranışlarını ona göre bu ilişki hakkında doğru bir karar verirsiniz umarım.

Canim ya bence sen bu dengesizden vazgec oyuncak etmis seni resmen ama insan anlar seviyomu sevmiyomu aldatiyomu sen bunlari bir gozlemle ama bence sonu ayrilik bu iliskinin kafani topla ve karar ver allah yardimcin olsun

bu kadar degsiken bi ruh haline sahip bi insani bi dkk bile dusunmeden ayrilirdim ki,yarin oburgun ne yapacaklari belli olmuyor cunku,

Son düzenleme:
canım bende aynı senin durumundayım ve gerçekten insanın psikolejisini bozan bişey senin en iyi ben anlarım sevgilinin kafası karısk büyük ihtimal bırak yüz werme umursamaz gibi dawran bak görüceksin işe yarayacak fazla yıpratma kendini işe yaramıyor onun boyle davranmasının sebebi senin onu sevdiğini bilği için nasıl olsa bana döner dior kendi kafasınca istediği gibi hareket ediyor eger sen onun için gercekten onemliysen yani seviyorsa zaten bir şekilde düzene girer bişeyler takma kafana.

saolun arkadaşlar evet bu aralar aklı baya karışık gibi benimde aklıma başka birisinin olabileceği geldi ama sanmıyorum ya çünkü herşeyini biliyorum bilmiyorum ya kafam allak bullak oldu ben artık takmıyorum hiç ne arıyom ne soruyom o üstüme düşüyor evet onu sevdiğimi gayet iyi bilio belki naparsam yapayım döner bana dio düşünüyordur bilemicem ama yavaş yavaş düzeliyoz gibi bakalım dün gidip söz yüzügü almış hepinize çok teşekkür ederim kızlar her zamn giremiyorum buraya o yüzden kaçırıyorum biraz

Back
X