Kzlar yardm Kaan ok fazla ksryor :::((((

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
116
41
Muğla
kızlar canım çok sıkkın.izmire geldim düğünümüz var diye.ben 1 haftadır hastaydım şimdi daha ii oldum.ama oğlum çok fazla öksürmeye başladı.dr bodrumda olduğu için ancak tel görüştüm dr da kıbrısa gitmiş tel zar zor görüşebilidim.şurup verdi.sabahları çok zorlanıyor resmen büyük adam gibi öksürüp balgam varmış gib oluyor.gün içerisindede kuru bir öksürük.kızlar napıcam bilmiyorum.burdada dr götürmek istemiyorum hem nereye hangi dr götürücem hemde tanımadığım bi dr la kafamı karıştırmak istemiyorum.

canım ıhlamur vermeye çalışıyorum ama pek fazla içmiyorr.yaa çok canımsıkkınnn ::(( allah daha beterinden saklasın bunlar basit ve normal şeyler ama ben çok etkileniyorum yaa.

tatlım emirhanımda olmuştu.Sekrol pediyatrik şurup verdik.4 gün iyi geldi..Tabi sen doktoruna yine bir sor.Allah şifa versin canım...

emirhan saolasın canım.burda bi dr götürdüm boğazları kızarmış dedi.kendi dr verdiği şuruba devam edicem.inş hemen şifa olur yavruma her öksürdüğünde içim gidiyor.

canım eğer kahvaltıya falan başladıysan pekmez ver bence dediğin gibi balgam varsa söker ve boğazını yumşatır.

Canım enfeksiyon ciğerlere inmeden götür bence ne farkeder yine çocuk dokturuna götürüceksin evine döndüğünde kendi doktoruna götürürsün yine en azından birebir bebeğinin boğazlarına bakmakla -telefonla ilaç vermek arasında çok fark var

bencede zaman kaybetmeden bı dr gotur cocuk acı cekmesın bızler bıle kuru oksuruge yakalandıgımızda ne bıcım oluyorum o bebeş nasıl dayansın hemen hemennn dra lutfen

kızlar dün gece götürdüm dr ve çok ilgilendiler.kendi dr veridği şuruba devam ediyorum.boğazı kızarmış tahriş olmuş yavrumunciğerleri temiz dedi dinledi etti.boğazlarından oluyormuş bu kadar öksürük.bugün daha iyi sayılır yavrum.kızlar hepinizi kocaman öpüyorum..

bitanem çok geçmiş olsun
izmirin en iy i doktorlarından biri salih semercidir aklında bulunsun göztepede
ya da alsancakta aysel aydogan var o da ıyı

canım geçmş olsun bede çok çektim ondan ama çok şükür artık yok aktardan andız pekmezi al sabah aç karna 1 tatlı kaşığı ver çok kötü bi tadı var ama yap çocuk kusarsa endişelenme sakın olması gereken o kusması gerekiyo zaten balgamı söker 2 günde iyileşir mutlaka yap memnun kalırsın ama çocuk 2 yaştan küçükse 1 çay kaşığı ver öptüm

sıcak suya bir çay kaşığı zencefil koyun karıştırın buda öksürüğe çok iyi ama çok küçük çocuklara vermeyin hekimine danışın

Back
X