Kzlar yardm :(((

ben her önüme geleni kabul edemem değilmi yani bu yüzden eğer bana haketmediğim şekilde davranılıyorsa zaten ben onu Çoktan Allah'a havale ettim.inşallah bi gün o da anlar tabi ben o günü görebilirsem :)

İlkinde neden gelmediğini zaten 2. kez görüşmek istediğinde dile getirmiştir, yani en azından siz sormuşsunzudur. Cevabı neydi, intikam mıydı? İntikam dediyse 2. şansı vermeniz bile hata zaten. Aklınca reddedilmenin veya ilgilenilmemenin nasıl bir his olduğunu tattırmak istemiştir. Ama bunca yıl içinde kin tutan adamdan ne köy olur ne kasaba. İçi boş kelek bir erkek.

İlkinde neden gelmediğini zaten 2. kez görüşmek istediğinde dile getirmiştir, yani en azından siz sormuşsunzudur. Cevabı neydi, intikam mıydı? İntikam dediyse 2. şansı vermeniz bile hata zaten. Aklınca reddedilmenin veya ilgilenilmemenin nasıl bir his olduğunu tattırmak istemiştir. Ama bunca yıl içinde kin tutan adamdan ne köy olur ne kasaba. İçi boş kelek bir erkek.

işte budur.....fazla söze qerek yok..

Doktorlar ne yapıyor. Kangren olmuş uzvu kesip atıyorlar. Böyle gitti, geldi, gelmedi, şunu dedi bunu yaptı gibi insanı süründüren düşünce ve erkeklerden kesip atar gibi kurtulacaksın. Bir daha da ne aklına gelecek, ne merak edeceksin ne de bir mesajına aramasına vs... karşılık vereceksin. Sonra da rahatına bakacaksın. ınsanı en deli eden şeydir böyle hastalıklı düşünen insanlar. Neymiş o benle konuşmamazlık yapamaz ben onla konuşmamalıyım, o benden ayrılamaz ilk ben ayrılmalıyım. Aman off yar saçların lüle lüle yavrum sana güle güle...

kızlar size sonuna kadar katılıyorum zaten benim sorunum kesip atamamak deil onu yapmayı çok güzel öğrendim ve bunun karşılığınıı da aldım zamanın da . tek isteğim hatasını anlaması şöyle veya böyle.şimdi heryerden sildimm iyice nefret etmiştir:) ilk buluşmaya gelmemesinin nedeni olarak bi cevabı vardı ama 2.buluşmamızda farklı şeyler söyledi yani yalanlar!!

Back
X