Erkek İnfertilitesi L arginin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

esas96

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
181
2
318
Konya
Arkadaşlar arginin kullandınız mı
faydası oldu mu
yan etkisi var mı
kilo yapıyor mu

Bizim kullandığımız takviyeler arasında l argininde vardı.Tek başına kullanmadık başka şeylerde kullandık aynı zamanda ama hatırladığım kadarı ile herhangi bir yan etki yada kilo yapmadı.Sonuç olarak başka bir tedavi sonrası hamile kaldım fakat l-argininde sonradan katkısı olmuşmudur bilemiyorum.Çünkü bütün takviyeleri yeteri kadar kullandığımızı düşündüğümüzde yaptığımız test sonucu hayal kırıklığına uğramıştık.Hiç ilerleme olmamıştı.Bu sebeple herşeyi bırakmıştık.

eşim kullandı fakat bize bi faydası olmadı.sperm değerlerinde artış olmadı.yan etkisi yok.kilo da yapmadı tatlım

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar işe yaramamasına canım sıkıldı ama allahtan ümit kesilmez

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar işe yaramamasına canım sıkıldı ama allahtan ümit kesilmez

Arkadaşım aslında yarar fakat sen grip iken mide ilacı kullanırsan tabii ki işe yaramaz... Önce hormonlarından hangisinin değerleri normal değerler arasında değil ona bak önce onu düzeltmeye çalış. Sonra hormonlar düzeldikten sonra o kendiliğinden yükselir bile....

FSH değeri nasıl yada diğer erkek hormonları yada kolestrol mü troit sorunumu var onlarla işe başla önce onları düzeltin. Yada sigara içiyormu onu azaltsın. Onlar normal düzeye gelirse arginin de işe yarar yada kullanmanıza bile gerek kalmaz. Sağlıklık bebişlerimizde olur inşallah.

Ben aynı hatayı yaptım. Sonradan öğrendim ama bir yıldır vitamin vitamin birde baktım hiç biri işe yaramamış. Karışımlardan tut Proxeed Plas a kadar hepsini kullandım sonuç ne yine aynı FSH a baktırdım o yüksek çıktı onu normala getirdim yine aynı... İyi bir aktar var sonradan oraya sordum... Moralim çok bozulmuştu oda bana dediki ne kullanırsan kullan işe yaramaz kolesterolü düşmedikten sonra dedi... onu düşürmeye çalış sonra bütün değerleri kendiliğnden yükselir dedi... Şimdi biz kolesterol düşürmek için uğraşıyoruz. Sigara içiyor azaltması lazım dedi. Benim eşim sigarayı daha azaltamadı cuma günü tekrar kolesterol nasıl ona baktıracağım. İnşallah kullandıklarımızla düşmüştür.

Sizdede öyle şeyler var ise önce o sorunları ortadan kaldırın derim ben...

Sağlıklı bebişler inşallah....

dokorumuz l arginin kullanımının tek başına değil de piknogenol ile çook daha faydalı olduğunu söyledi..

Back
X