• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Posa mi? bioderma sebium foaming ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hayal_alemi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
1.624
177
123
Merhaba kızlar.
yağlı aknelı bir cilde sahıbım.Akşam yıkama jeli almayı dusunuyorum ama karar veremedım sizce
La Roche Posa mi? bioderma sebium foaming ? ürün tavsıyenız ne olurdu.

Canım, benim cilt tipimde seninkine benzer, karma akneli..Öncelikle Babe kullandım. 2-3 ay gibi bir sürede yüzümde ne akne ne sivilce hiç birşey kalmadı. Lakin aşırı kurudu ve bir süre sonra yüzüm delik deşik oldu. Bunun üzerine doktora gittim bana bioderma önerdi. Biodermayı da 3 aydır kullanıyorum ve hiçbir etkisini görmedim. Çenem, yüzüm felaket bir halde şuan. Eğer maddi durumun iyiyse bir güzellik merkezine git derim. Fakat değilse benim gibi kremlere devam. Bende şimdi La Roche u denemeyi düşünüyorum. Umarım bu daha etkilidir.

Canım, benim cilt tipimde seninkine benzer, karma akneli..Öncelikle Babe kullandım. 2-3 ay gibi bir sürede yüzümde ne akne ne sivilce hiç birşey kalmadı. Lakin aşırı kurudu ve bir süre sonra yüzüm delik deşik oldu. Bunun üzerine doktora gittim bana bioderma önerdi. Biodermayı da 3 aydır kullanıyorum ve hiçbir etkisini görmedim. Çenem, yüzüm felaket bir halde şuan. Eğer maddi durumun iyiyse bir güzellik merkezine git derim. Fakat değilse benim gibi kremlere devam. Bende şimdi La Roche u denemeyi düşünüyorum. Umarım bu daha etkilidir.

a Roche ürünleride sanırım kuru cıltler ıcınmıs.sole dıyım suan sıvılce tedavısı ıcın krem kullanıyorum ve yuzum pul pul kuruluk olustu.ılaçlara ara verıp bepantol krem ıle nemlendırım dıyorum bu hafta sonuna kadar.zaten gunluk gunes kremıde kulanıyorum.

Yüz yikama jelinden cildindeki herhangi bir seyi gecirmesini bekleyemezsin.Ha soyle olur yanlis temizlemeden kaynakli bir sorun vardir cildinde bunu duzeltebilirsin ama icten gelen bir sey jelle gitmez.yaklasik uc yildir bioderma sebium foamingi kullaniyorum bir tek ona guveniyorum cildimi kurutmadan makyajimi kalinti birakmadan temizliyor cildimi tertemiz yapiyor yagdanda arindiriyor dengeliyor cildimi.Belkide onu kullanmasam cildim daha kotu olur bilmiyorum belki daha iyisi vardir bana daha iyi gelicektir onuda bilmiyorum bildigim tek sey baska bir sey kullanirken cildime haksizlik ettigimi dusunmem

gecırmez ama yag dengesını duzenlerse ona gore akne ve sıvılce sorunu halolur dıye dusunuyorum.cunku yıkama jellerı cok onemlı.bebek sampuanı kullandım 1 kutu cok kuruttu bıraktım sımdı arıyorum ne kullanıcam dıye

Back
X