• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri la roche posay effaclar duo ile yepyeni bir cilt.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Merhaba arkadaşlar
Roaccutndan sonra cildim hem çökmüştü hemde 2 misli yaglanma ve sivilce ile geri döndü.gitmedgm doktor kullanmadgm ilaç kalmadı:14: en sonunda bir dermatolog tavsiyesi ile önce bioderma temizleme jeli ardından effaclar duo kullandım.hiç aksatmadm.haftada bir de at kuyrugu maskesi yaptım.size yemin ederim ne çökme kaldı ne o çizgiler ne gözenekler.arada alerjim oldugu içn tek tük sivilce çıkıyor ama bu mtlulugumu engellemiyor.:21: tam 3 hafta sonunda tertemz oldu elinizi cildinize verdgnzde farknda olmadan soyulan ölü hücreler geliyor.ne bir gergenlik ne kuruma.sadece 1 hafta boyunca yanma olucak.ve biraz sivilcenme yapabilir deri altnda kalanları tetikleyp çıkarıyor.tanıdk doktrla gidin yoksa hepsi aynısını verir cildinıze yazk etmeyn.ben resmen inthardaydm.Allaha bin şükür pırıl pırıl.:24:

Ben de effaclar kullanıyorum. Duo ile farkını bilmiyorum ancak süper birşey. Temizleme jeli, tonik ve nemlendirici kullanıyorum. Haftada 2 kere de clinique kil maskesi. Çok memnunum şu anda. Sivilcelerim azaldı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de effaclar kullanıyorum. Duo ile farkını bilmiyorum ancak süper birşey. Temizleme jeli, tonik ve nemlendirici kullanıyorum. Haftada 2 kere de clinique kil maskesi. Çok memnunum şu anda. Sivilcelerim azaldı.

Nemlendiricisi iyimi?

Nemlendiricisi iyimi?

Gece sürdüğümde sabah biraz yağlı uyanıyorum ama şimdiye kadar kullandıklarımın içinde en iyisiydi. Kardeşim de kullanıyor. Onun sivilceleri benimkinden daha kötü. Çok iyi geldi ikimize de. Nemlendirici çok az bir miktar tüm yüze yetiyor.

Gece sürdüğümde sabah biraz yağlı uyanıyorum ama şimdiye kadar kullandıklarımın içinde en iyisiydi. Kardeşim de kullanıyor. Onun sivilceleri benimkinden daha kötü. Çok iyi geldi ikimize de. Nemlendirici çok az bir miktar tüm yüze yetiyor.

peki teşekkürler.bi bakayım.

Back
X