Sivilceli Ciltler La Roche Posay Effacular Duo Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

spring155

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
68
30
88
bu aralar kendimi sivilce izini geçirecek krem araştırmasına verdim bu ürün hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yazarlarsa sevinirim . Hayatım boyunca hiç bu kadar kafama takmadım sivilce izlerini :(
Ayrıca aşağıda ki ürünleri de kullananlar varsa kıyaslama yapabilirlerse çok sevinirim:
Benev Salicylic tonik
Benev Emilte active cream
BHA Exfoliator Salicylic peeling
LR Aloe vera Box set
LR mikrosilver
LR aloe vera MSM jel
LR aleo vera peeling

bu aralar kendimi sivilce izini geçirecek krem araştırmasına verdim bu ürün hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yazarlarsa sevinirim . Hayatım boyunca hiç bu kadar kafama takmadım sivilce izlerini :KK43:
Ayrıca aşağıda ki ürünleri de kullananlar varsa kıyaslama yapabilirlerse çok sevinirim:
Benev Salicylic tonik
Benev Emilte active cream
BHA Exfoliator Salicylic peeling
LR Aloe vera Box set
LR mikrosilver
LR aloe vera MSM jel
LR aleo vera peeling

ben düzenli kullanırım bu ürünü hep..
yani şöyle söyleyeyim bendeki etkisi %50 iyileştirme ve yeni sivilce çıkmasını önleme oluyor..
yani kullanmaya devam ediyorum bıraktığımda sivilcelerim 2 katına çıkıyor çünkü ama dediğim gibi tamamen geçirmedi bende..

Lr mıkrosilver yuz yıkama jeli ve nemlendiricisini sabah aksam duzenli 2 ay boyunca kullandım ılk once alt tabakadakı sıvılcelerıde cıkartıyo sonrasında gecırıyo ama bıraktığın an hersey eskıye dönüyo yani kesin çözüm değil... La roche posay effacular yuz temızleme jeli kullanmaya başladım kullanan her kısı sıvılce cıkmasınıda onledıgını soyledı bakalım deneyip görucez :)

Bu ürün sivilce izinde etkili değil, yeni sivilce oluşumunu engelliyo ve yüzü çok ferahlatıyo.Ben yüz temizleyicisiyle birlikte kullanıyodum bi ara gayet güzeldi.Ama çok pahalı olduğu için nemlendiricisini kullanmayı bıraktım.

Back
X