Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Posay karma cilt için nemlendirici , yardım lütfenn

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
643
İstanbul
selam arkadaşlar ,

la rocha posay nemlendirici almak istiyorum , cilt tipim alın burun ve çene yağlı yanaklarımda daha kuru , karma yani .

biraz netten bakındım ama bu markanın karma ciltler için hangi serisini almam lazım , birsürü isimler yazıyo anlamadım :uhm:
yağlıya dönük karma cildi olupta kullanan varmı acaba ? yardım edebilirmisiniz a.s.

canım lrp nin tolerıane fluı nemlendiricisi kaymadan yaglıya egilimli ciltlere olur vesana uygun olanı budur} digerleri efaclar mat tam yağlı cilde uygun senin cildini kurutur ,tolaryan spa da karma cilde uygun ama cildi yağlandırma riski var bayy

bende nemlendirici istiyorum ama yanaklar kuru t bölgesi yağlı ben ne almalıyım bilen varmı kafamçokkarıştı

benim de cildim karma ve hassas. t bölgesi özellikle alın cok yağlı yanaklar kuru. eczanede bana tolerian fluide verdiler, su gibi hafif bi krem ama bana hiç yeterli gelmedi. sürdükten 1 saat sonra falan yüzüm yine gerilmeye başladı kuruluktan. senin de benim gibi yanakların kuruysa yeterli gelmeyecektir.

arkadaşlar bende bu ürünü almak istiyorum alın çene ve yanak bölgesi yaglı ve akneye megılli.. temizleme köpüğü ,tooniği ve nemlendirici kremi nasıldır acaba? kullananlardan yorum alabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…