Tüp Bebek Merkezleri Lab ve emriyolog çok önemli mi arkadaşlar ?

papatya40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
488
19
96
Ankara
Arkadaşlar
morfoloji sperm hareketliliği sayısı ve yumurta reservi sorunumuz var . yazarken dah ane kaldı demek geçti içimden ) 2 mic denemem var iLKi Amerikanda . İkincisi bilge Kaan Serhat Partalcı Süper ilgili bi dr ama labı bilmem embriyologtan da hoşlanmadım lakayt gibi Bu iki faktör nedne önemli 3. yü şubatta inşallah kısmetse. Ama bilemedim herşeyimi iblen dr uma mı gideyim yoksa IMSI lı bi yere mi ? Çok pahalı olmasın

Canım lab da embriyologlar da çok önemli..IMSI de Ankara da Gürgan kliniğin çok başarılı olduğunu duydum..Ben çok istemiştim ama bana çok uzak olduğu için yaptıramadım..ızmir de normal mikro yaptırdım ben..ızmir kent hastanesinde..16 fsh ile..sadece 4. folikulum vardı.4 yumurta çıktı.3 ü olgun çıktı.3 ü döllendi.2 si 1.kaliteydi..2 tane embriyo koydurttum..bu gün transferimin 14. günü.Hamileyim..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba papatya,ben tedavimi memorialde oldum.bizimde sorunumuz erkek faktörü,eşim mikro tese ameliyatı oldu ve sperm o şeklide bulundu.ben memorialden çok memnun kaldım labaratuvarı çok donanımlı,embriyologlar çok başarılı en ufak sorunu bile cevapsız bırakmıyorlar,ben yumurta toplama işleminden sonra 5 gün sürekli aradım benimle 1 saate yakın tel.sorularıma cevapladı hiç sıkılmadan hep aynı nezaketle,2 embriyolog var biri erkek biri kadın ikiside aynı tecrübede.ama hastane maliyeti yüksek tedavi süreci başladımı bazı testler vs.gerekiyor ama dışarıdada yapsan sorun değil,ama benim son tedavi ilaçlarla beraber 6.5 milyar tuttu.

merhaba..papatya40 özellikle sana sormak istediklerim var..ben şubatta bülent urmana muayene oldum..bana yumurta rezervin az tüp bebek gerekir dedi..ancak para toplayabildim..ama amerikan hastanesinden emin olamadım..ne dersin orası için..eşim orayı istiyor ama nedense ben pek ısınamadım..ne yapmalıyım..yardımcı olursan sevinirim..

Orası çok pahallı...Diğer merkezlerin bir kaç katı...pozitif garantisi de her zaman yok orda...

memorialin embriyologları gerçekten iyi..kocaeli tıp fakültesi ile kardeş hastaneler..aynı embriyologlar var...

Orası çok pahallı...Diğer merkezlerin bir kaç katı...pozitif garantisi de her zaman yok orda...

memorialin embriyologları gerçekten iyi..kocaeli tıp fakültesi ile kardeş hastaneler..aynı embriyologlar var...

çok pahalı olduğu kesin..eşim orayı istiyor..bana çok kalabalık geldi orası..sanki çok ilgilenmiyorlaşmış gibi..of ya anne olmak nekadar zormuş bizler için..

Çok sevindim arkadaşım Allah nazarlardan korussun ikinizi de Çok mutlu olun bebişinizle Kendine çok iyi bak ama Güzel beslen . Hayırlı olsun tekrar

Arkadaşım Bak böyle anlat kocacığına

Ben öğretmenim kredi çektim eşi de zar zor ikna ettim dedim ki nasılsa ilk denememde tutar ( bir tane oğluşum var da 4yaşında 2 düüşük sonrası ) ona güvenip de böyle dedim yaniİ ama TC nin en iyi hast nesine gideceğim ve 7.5 tl yani öyle . Gittim Sivaslardan dr ortada yok Bi sekreterle filan bildirir insan uzaktayım ya ilgilenmemiş Neyse ekibiz filan dediler Her seferinde başka bi dr hiç açıklama yok ne olduğunu anlamadığın iki dakikalık kontroller laf olsun torba dolsun misali Herkese uygulanan standart tedavi herkese ama aynı şeyler en pahalı ilaçlar dr u ancak toplamada görebildim onu da başka birine yaptıracaktı da diğer dr sadece 2 yum olduğundan ben yapamam kendisi gelsin dedi ( duyuyorum bunları da ) Lütfetti aldı o gün ilk defam olduğundan mıdır nedir kus kus kus ağrılar içinde kaldım oturamıyorum filan ( 2. de hiç öyle bi ş ey olmadı başka hast hem yarı fiyatına) transferde de bazı hast o gün alıkoyuyorlarmış ya da enaz 1 saat bunlar ne zaman iyi hissederseniz kalkın dediler aptallık bende oldu 45 dak sonra kalktım gittim Kal işte. Sonuç günü aradılar hemşireler yine dr filan ortada yok. sonucu sordu söyledim iyi günler pat . Ne sperm analızı ne bi açıklama hiç bi şey. Sonradan tel açtım şifaen bi cevap olur böyle şeyler diye. Bi dosyamı aç bi beni ikna et hiç öyle bi şey yok. Sonraki İst gidişimde analizi istedim bir de ne görelim : Morf kötü sperm az hareketlilik az Bizde kör değneğini arar gibi habire doğal uğraşıyoruz İst Sivas arası raporlar alınıyor gidiş gelişler . Sonucu da ben orda Cengiz Beyi gördüm de ayaküstü o yorumladı sağolsun Aşılama bile olmaz bu değerlerle demese hala uyanamayacaktım Durum bu arkadaşım. Ben farkı daha sonra ki dr umda anladım Serhat Partalcı canım dr um o kadar ilgili amma velakin orda da sperm analizi istedim morfolojiye bile bakmamışlar gİDEYİM BİR DE IMSI lı denilen bi yerde yaptırayıum madden kötüleştik de bu bi hastalık işte ne yaparsın insan mutlu olacağı odaklara takılıp kalıyor .Hayırlısı arkadaşım ben tavsiye etmem .

Sağol arkadaşım cevabın için Bayağı tutumuş ama en düşük yer zaten 4 tl filan işte o kadarın boşa gitmesindense 2 daha verilir sanki Bir de insan gibi muamele görmek de önemli Bi helal olsun demek var bir de Lanet kör şeytan demek . Herşey gönlünce olsun arkadaşım Sen akupunktura da gitmiş miydin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…