Labioplasti ameliyati oldum..

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.343
693
373
Kocaeli
Arkadaslar merhaba, bugun ameliyati olduktan sonraki ucuncu günüm. Ankara da yaşıyorum ama Ameliyatimi İstanbul'da bir klinikte oldum. İlk defa bir operasyon gecirdim aci esigim yuksek olsada haliyle oldukca tedirgindim. Lokal anestezi ile oldum ve bazi bolgelerde aci hissettim. Bu durum kisiye gore degisir, benim iki tarafta biraz büyüktü . İlk gun korkudan bakamadim, sonrasinda bakabildim aslinda pek umitli degildim ama bekledigimden de iyi bir goruntuyle karsilastim. Ben komple ortada bosluk olur zannediyodum ama cok hafif bir cikinti var birde sol taraf ust bolgem saga gore biraz daha siskin duruyor disarda gibi. Vajina bolgesine dogruda ic tarafta kalan bir cikinti var. Eskisine gore cok iyi uygun fiyatada olsugumu dusunuyorum ve pek doktor arastirmam olmamisti ama acaba bu ufak tefek sorunlar sisliktenmi kaynaklaniyordur? İll basta boyle olup sonrasinda o cikintilarin duzelme gibi bir duumu olur mu? Varsa tecrübeli arkadaslar bilgi vermenizi rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…