• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Ameliyatı

umayxxn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
1
0
1
20
Merhaba 20 yaşındayım ve neredeyse 4 yıldır vajinamın iç dudaklarının bir tanesinde sarkma var. Birkaç ay öncesine kadar içine saklayabiliyordum ama artık dış dudakların da dışına çıktı. Diğer iç dudakta önceden hiçbir sarkma yoktu ama birkaç gündür ufaktan onda da büyüme gözlemliyorum. Estetik açıdan hissettirdiği özgüvensizliği bir kenara bırakacak olursam, gün içinde dar pantolon ya da benzeri şeyler giydiğimde beni çok zorluyor. Ayrıca hijyen konusunda da ekstra dikkat etmek gerekiyor. Keşke olmasa keşke kurtulsam diyorum ama bu kadar hassas bir bölgeyi bıçak altına atma düşüncesi de beni çok geriyor ve korkutuyor. Ya işlem yanlış giderse ya burda bahsettiğiniz his kaybı gibi şeyler olursa düşünceleri beni korkutuyor. Daha önce Labioplasti ameliyatı olmuş ablalarımdan düşüncelerini duymayı çok isterim. Kafam çok karışık çünkü. :( Süreç nasıl ilerliyor, ağrı sızı oluyor mu, bu gibi ameliyatların fiyat aralığı ne oluyor, bunlar gibi soruları cevaplarsanız çok sevinirim. Daha önce hiç ameliyat geçirmedim.

Back