Labioplasti CINSEL birlikliktelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi ssae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben vajinaplasti amaliyati olacagim siz hangi amaliyati olmustunuz

Teşekkür ederim canım benim amaliyatim farklı ben vajinaplasti olacağım

Teşekkür ederim canım bizim amaliyatlarimiz farklı ben vajinaplasti olacağım

Çok geçmiş olsun şuan ne durumdasınız bende bu amaliyati 5 Mayıs'ta olacağım bu zor süreci en rahat nasıl atlatabiliriz neler yaptınız 10 günde toparlanabilirmiyim ise dönmek için yani 10 günde işbaşı yapabilirmiyim sizce şimdiden çok teşekkür ederim
Benim bugün tam 22 gün oldu. Hiç merak etmeyin 10 günde çok rahat işe dönersinz ben 3.günümde ayaklanmıştım. İlk hafta sadece normal otururken sorun oldu yani bacaklarımı hep katlayarak oturdum ben. Şuan sadece tatlı tatlı kaşıntılarım var benim

isterseniz kendi ameliyatimin before afterini atabilirim belki ameliyat oncesi moral olur
Benim 22 gün oldu ama sanki hala sarkıkmış gibi geliyor bana. Sizin de öyle mi? Bu arada şişliğim gitti benim ilk 2 hafta büyük duruyordu ödemden dolayı ama şuan o büyüklük gitti. Gözüme hala sarkık geliyor. Sizin daha çok yeni olmasına rağmen bariz fark var diyorsunuz. Sürecinizi konuşabilir miyiz?

Benim 22 gün oldu ama sanki hala sarkıkmış gibi geliyor bana. Sizin de öyle mi? Bu arada şişliğim gitti benim ilk 2 hafta büyük duruyordu ödemden dolayı ama şuan o büyüklük gitti. Gözüme hala sarkık geliyor. Sizin daha çok yeni olmasına rağmen bariz fark var diyorsunuz. Sürecinizi konuşabilir miyiz?
tabi ki konusabiliriz ozelden before after atabilirim

Benim bugün tam 22 gün oldu. Hiç merak etmeyin 10 günde çok rahat işe dönersinz ben 3.günümde ayaklanmıştım. İlk hafta sadece normal otururken sorun oldu yani bacaklarımı hep katlayarak oturdum ben. Şuan sadece tatlı tatlı kaşıntılarım var benim

Çok geçmiş olsun inşallah bu süreci iyi bir şekilde atlatirsiniz istediğiniz ve memnun kalacağınız bir sonuçolur

Acı esiyim yüksek daha önce karın germe amaliyati oldum çok şükür çabuk toparlandim dikislerimde hiç bir sorun yaşamadım ama orası hassas bölge olduğu için korkularım var yorumlarda çok okudum pişman olanları bazilari cinsel hayatım biti diyen bile oldu korkularim ondan sonrası ama zaten hersekilde bu amaliyati olacagim inşallah sorun yaşamam geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim
Merhaba ameliyatiniz nasıl geçti ne durumdasınız

Merhaba iyi geçti çok şükür bugün amaliyatin 3. Günü ağrım yok ev isi yemek bunları yapabiliyorum kendimi çok yormadan tabi korkutugum kadar ağrılı bir amaliyat deyilmis sadece amaliyat günü gece ağrım oldu onun dışında bir ağrım olmadı dikisleri batikonla siliyorum her WC sonra doktor sarı kontron yağı kulanmami söyledi kimler bu yağı kullandı faydasını gordunuzmu

merhabalar ben Labioplasti amelyat olali 12 gunum :) daha yeniyim
Fakat cinsel birliktelikle ilgili konular acilmis ama hep dagilmks gitmis,merak ediyorum doktorum bana 1,5 ay sonra yani 40 gunum dolunca normal seks hayatina gecis yapabilicegini soyluyor sizlerde nasil olsu ( lutfen sadece Labioplasti amelyati olanlar yazsin konu bu olsun 😊 ) tam anlamiyla deneyimlerinizi yazarmisiniz benim dudaklari biraz uzun du onlari hafif toparladim diyelim dikisliyim 😂 kendinden eriycek dikis atilar ,bu surecte nasil oldu? Krem kullandinizmi? Oral seks oldumu ya arkadaslar bu samimi bir sorudur inanin buna bende deneyimlerimk yazicam 🥰tabiykide ozellikle ayrintiya kadar birbirimize yardimci olalim deneyimlerimizi yazalim sonucta bu amelyati evet once kendi oz guvenimjz sagligimiz daha sonra cinsel hayatimiz

merhabalar ben Labioplasti amelyat olali 12 gunum :) daha yeniyim
Fakat cinsel birliktelikle ilgili konular acilmis ama hep dagilmks gitmis,merak ediyorum doktorum bana 1,5 ay sonra yani 40 gunum dolunca normal seks hayatina gecis yapabilicegini soyluyor sizlerde nasil olsu ( lutfen sadece Labioplasti amelyati olanlar yazsin konu bu olsun 😊 ) tam anlamiyla deneyimlerinizi yazarmisiniz benim dudaklari biraz uzun du onlari hafif toparladim diyelim dikisliyim 😂 kendinden eriycek dikis atilar ,bu surecte nasil oldu? Krem kullandinizmi? Oral seks oldumu ya arkadaslar bu samimi bir sorudur inanin buna bende deneyimlerimk yazicam 🥰tabiykide ozellikle ayrintiya kadar birbirimize yardimci olalim deneyimlerimizi yazalim sonucta bu amelyati evet once kendi oz guvenimjz sagligimiz daha sonra cinsel hayatimiz icin yaptirdik🥰🥰
Merhaba.aradan epey zaman geçmiş iyileştiniz mi ilk cinselliginiz agrili miydi şuan nasil süreci paylaşır misiniz

Merhaba iyi geçti çok şükür bugün amaliyatin 3. Günü ağrım yok ev isi yemek bunları yapabiliyorum kendimi çok yormadan tabi korkutugum kadar ağrılı bir amaliyat deyilmis sadece amaliyat günü gece ağrım oldu onun dışında bir ağrım olmadı dikisleri batikonla siliyorum her WC sonra doktor sarı kontron yağı kulanmami söyledi kimler bu yağı kullandı faydasını gordunuzmu
Merhaba cok geçmiş olsun.kantaron yağını ne kadar zaman sonra basladınız acaba ve şu an ne durumdasınız ☺️

Merhaba yeni amaliyat olduysaniz kontoron yağıni kulanmanizi tavsiye etmem çünkü dikişlerim erken zamanda düştü kuru kalmasi geriyor iylesmesi için yağ sürünce ıslak kalıyor dikişlerin düşmesine neden oluyor et birbirine kaynamadan ben kulandim sorun yaşadım siz yasamayin perine bölgesinde dikişlerim açıldı 28 de kontrolüm var uygun görürse doktor tekrar dikiş atacak bunu doktorum önerdi ama doğru deyil bence dikişler tam iylesme sağlayan kadar sulandırılmış batikonla temizlemek en doğrusu şuan sulandırılmış batikonla siliyorum her WC den sonra enfeksiyon oluştu çok dikat etmeme rağmen tekrar dikiş atilacak anliycaginiz başa donecem sizin kaçıncı gününüz

Merhaba yeni amaliyat olduysaniz kontoron yağıni kulanmanizi tavsiye etmem çünkü dikişlerim erken zamanda düştü kuru kalmasi geriyor iylesmesi için yağ sürünce ıslak kalıyor dikişlerin düşmesine neden oluyor et birbirine kaynamadan ben kulandim sorun yaşadım siz yasamayin perine bölgesinde dikişlerim açıldı 28 de kontrolüm var uygun görürse doktor tekrar dikiş atacak bunu doktorum önerdi ama doğru deyil bence dikişler tam iylesme sağlayan kadar sulandırılmış batikonla temizlemek en doğrusu şuan sulandırılmış batikonla siliyorum her WC den sonra enfeksiyon oluştu çok dikat etmeme rağmen tekrar dikiş atilacak anliycaginiz başa donecem sizin kaçıncı gününüz
Benim operasyonum gelecek hafta.daha olmadim.kantaron yağı aldım hazır edeyim dedim ama bir aydan önce kullanmayı düsünmüyodum zaten.siz cok erken başlamışsınız doktor hatası olmuş bence biraz.benim labioplasti ve hudoplasti olacak.dikiş izi kaldı yazanlar olduğu için aldim ama hemen kullanmiycam dediginiz dogru

Back
X