- 29 Ekim 2017
- 22
- 4
- 86
- 30
- Konu Sahibi Redrose111
Arkadaşlar merhaba bir senedir uğraşıyordum hep bi aksilik çıkıyordu en son ameliyat günümde uçuğum çıktı stresten ertelendi falan derken ameliyatımı oldum bugün 5.günüm. Burada neredeyse herkesin açtığı konuyu okudum ve özellikle şikayetçi olan geç iyileşti diyen arkadaşlarım dikkate alsın lütfen çünkü abartmıyorum şuan 5. Günüm ve dikişlerim kaşınmaya başladı ödemimin yüzde 87si gitti bile. Bir tl bile ödemedim öncelikle Kocaeli şehir hastanesinde oldum ve hemşireler çok şanslısın normalde senin doktoruna randevu bulamıyorlar çok iyi doktordur dediler şanslıyım şükürler olsun. Dedikleri gibi de oldu ameliyattan çıktım sızı ve ağrı vardı bu çok normal ağrı kesicimi kalçadan yaptılar bacaklarım hep açık şekilde yatıyordum yanımda annem vardı bu arada. O gece full buz tuttum. Bir gün kaldım hastanede yine ikinci ağrı kesici vurulmadım bile sadece hafif bi sızı oluyordu arada yatağımı bacaklar yukarıda olacak şekilde ayarladım(abartı değil) yine sık sık buz tuttum yemeğimi yedim kalktım yürüyüş yaptım. Bu arada klitorisime kadar çıkmış hoca uğraşmış bayağı bellli göre iki buçuk saat sürmüş zaten. Ben arabayla gitmiştim süremeyecek halde olursam arkadaşlarımı çağıracaktım ama inanın h sorun yaşamadım müziği açtık eve döndük. Ben sigara çok tüketen biriyim alkol de öyle bir gün önce sigarayı bıraktım hala içmiyorum sadece dayanamayıp bi tane içtim sonra pişman oldum (bu da aşırı önemli şeylerden biri). Sigaranızı içmeyin ne olursa olsun iradenize bi müddet sahip çıkın inanılmaz etkiliyor süreci sigara. Yengeç gibi yürümek tam oturamamak bunlar çok normal. Eve geldikten sonra buz koyma işini abartmayın. Buz eridi diğerine geçeyim o eridi diğerine geçeyim yapmayın. TUVALETTEN SONRA BATİKON KULLANMAYIN. Bakın bunu herkes yapıyor. Ne su ile yıkayın ne su ile karışık batikon bilmem ne . Ben ameliyattan önce temin etmiştim hocam kesinlikle kullanmamamı söyledi. Sadece peçete ile pıt pıt yapın ve lütfen FÖN MAKİNESİ İLE KURULAMAYIN. Ben hemen yatıp bacaklarımı açıp yelpaze ile havalandırdım. Bence bunlar gerçekten etkili arkadaşlar zaten idrarımız yaraya iyi gelen bir şey bu çok yaygın da bir bilgi. Tuvaletten sonra ıslak kalmasın pıt pıt yapın yelleyin hiç sorun yaşamazsınız. İlaçlarınızı gerekirse alarm kurun saati saatine alın. Takviyeleriniz var ise devam edin. Annenize havuç çorbası yaptırın beslenme çok önemli. Bu şekilde yaparsanız iyileşme süreciniz hızlanacak emin olun. Arada kalkın yürüyün ama çok değil. Ha bu arada şu bilgiyide vericem ben büyük tuvaletimi dün yaptım dördüncü gün hiç de sadece sulu beslenmedim nasıl yaparım diye düşünmeyin. Sadece ıkınmayın derin ve yavaş nefes alıp verin hiç bir şey olmuyor inanın bana kalçayı sadece hemen su ile yıkayıp kurulayın yatın ve malks on dakika buz tutun. Çok buz tutarsanız sırf ödem geçsin diye bu iyileşmeyi ciddi şekilde yavaşlatır. Kan dolaşımını yavaşlatan bir şey vücudun kendi ısısıyla iyileşmesine izin verin çok sık tutmayın bunun yerine çok sık su için abartın su içme işini. Buzu ayağa kalktınız ve çok şiştiğini hissettiğiniz beş on dk tutun bırakın ve yelleyin. Gündüzleri çok ince kantaron akşamları da hocamın verdiği merhemi sürüyorum. Bu kadar ilk cinsellik deneyimim ne zaman olacak nasıl olacak bunları da yazıcam öptüm sizi