Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç bir sorun yok... ayrıca şunu belirtmek istiyorum... gerçek şeklini almasi zaman alacak 3 ay kadar dedi... ama bugün 2. Günüm ben o kadar mutluyum ki görüntüsünden. .. yani şu sis hali bile beni yeterince tatmin ettiBir sorun olabileceğni söyledimi cinsel açıda
Arkadaşlar merhaba. .. Ben dün operasyon oldumm...ve yardımcı olabilirim merak eden varsa... hersey cok guzel ve yolunda... doktorum muhteşem ve gerçekten bu işin uzmanı. ..
Tabiki de olurum seve seve... Ben olmadan önce çok arastirdim okudum kafam karıştı korktum... fiyat çok yüksek geldi...adanada Ebru Ünal doktorum...fiyatı gayet makul sistem teknoloji harika ekibi ve kendi mükemmel. ..önce bişey bilmiyordum ama güvendim ve sonuç harikaMer
Merhaba bize yardimci olabilirmisin acaba hangi doktor ile yapildi operasyonun
Tabiki de olurum seve seve... Ben olmadan önce çok arastirdim okudum kafam karıştı korktum... fiyat çok yüksek geldi...adanada Ebru Ünal doktorum...fiyatı gayet makul sistem teknoloji harika ekibi ve kendi mükemmel. ..önce bişey bilmiyordum ama güvendim ve sonuç harika
Adanada fiyat çok uygun yeniyildan önce 1.500 fiyat...belki biraz artmıştır ama...Ben genel.anestezi istedim 300 tl de onun fiyatı. .. daraltma yaptirmadim... ekip çok iyi benim 3. Haftam görüntü müthiş. ..doktorum harika biri... beğenmediğin bi yer olursa düzeltme yaparım dedi ama hiç gerek bile duymuyorum... çok memnunum
Herhangi bir sorun olursa sev seve cevaplarim detaylıCok teskkur ederim canim sagol bilgin icin
Ben de birsey sorabilir miyimHerhangi bir sorun olursa sev seve cevaplarim detaylı