Labioplasti genital estetik

Aybarsasy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
69
10
88
45
Arkadaşlar merhaba. .. Ben dün operasyon oldumm...ve yardımcı olabilirim merak eden varsa... hersey cok guzel ve yolunda... doktorum muhteşem ve gerçekten bu işin uzmanı. ..

Hissizlik duyu kaybı vb konularda be bilgi verdi acaba doktorunuz

Doktor en ince ayrıntısına kadar düşünüyor zaten...hem görüntü hem Cinsel açıdan. ..tüm detayları. ..ve yeterince bilgi veriyor...ve gerçekten ücret tatmin edici.

Bir sorun olabileceğni söyledimi cinsel açıda

Hayır
Bir sorun olabileceğni söyledimi cinsel açıda
Canım hiç bir sorun yok... ayrıca şunu belirtmek istiyorum... gerçek şeklini almasi zaman alacak 3 ay kadar dedi... ama bugün 2. Günüm ben o kadar mutluyum ki görüntüsünden. .. yani şu sis hali bile beni yeterince tatmin etti

agri durumu nasildi? bende nisanda kombin meme diklestirme ile olacagim insallah.

Mer
Arkadaşlar merhaba. .. Ben dün operasyon oldumm...ve yardımcı olabilirim merak eden varsa... hersey cok guzel ve yolunda... doktorum muhteşem ve gerçekten bu işin uzmanı. ..

Merhaba bize yardimci olabilirmisin acaba hangi doktor ile yapildi operasyonun

Mer

Merhaba bize yardimci olabilirmisin acaba hangi doktor ile yapildi operasyonun
Tabiki de olurum seve seve... Ben olmadan önce çok arastirdim okudum kafam karıştı korktum... fiyat çok yüksek geldi...adanada Ebru Ünal doktorum...fiyatı gayet makul sistem teknoloji harika ekibi ve kendi mükemmel. ..önce bişey bilmiyordum ama güvendim ve sonuç harika

Tabiki de olurum seve seve... Ben olmadan önce çok arastirdim okudum kafam karıştı korktum... fiyat çok yüksek geldi...adanada Ebru Ünal doktorum...fiyatı gayet makul sistem teknoloji harika ekibi ve kendi mükemmel. ..önce bişey bilmiyordum ama güvendim ve sonuç harika

Cok tesekkur ederim ebru hanim nerde ve fiyat ne kadar di sen flep ve daraltma mi yaptirdin

Adanada fiyat çok uygun yeniyildan önce 1.500 fiyat...belki biraz artmıştır ama...Ben genel.anestezi istedim 300 tl de onun fiyatı. .. daraltma yaptirmadim... ekip çok iyi benim 3. Haftam görüntü müthiş. ..doktorum harika biri... beğenmediğin bi yer olursa düzeltme yaparım dedi ama hiç gerek bile duymuyorum... çok memnunum

Adanada fiyat çok uygun yeniyildan önce 1.500 fiyat...belki biraz artmıştır ama...Ben genel.anestezi istedim 300 tl de onun fiyatı. .. daraltma yaptirmadim... ekip çok iyi benim 3. Haftam görüntü müthiş. ..doktorum harika biri... beğenmediğin bi yer olursa düzeltme yaparım dedi ama hiç gerek bile duymuyorum... çok memnunum

Cok teskkur ederim canim sagol bilgin icin

Ben vajinal daraltma yaptirmak istiyorum 2 doğum yaptıktan sonra vajinamda oldukça genişleme oldu bu yüzden yaptirmak istiyorum fakat biraz araştirma yaptim bu konuyla ilgili bazi yerlerde yani kadin dogum doktorlari bu estetigi 1 saat sürdügünü soyluyor ve bir kere yeterli olduguni soyluuor bazi estetisyenler 20 dakika sürdügünü ve 1 ay sonra tekrarlasi gerektigini söyĺuyor ne yapmam gerektigine karar veremedim

Back
X