• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti + Hudoplasti deneyimim (Dr. ABDÜLKADİR GÜLLÜCE)

emlakprofesoru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
1
1
1
34
Merhabalar, çok uzun süre araştırıp, kadınlar kulübündeki deneyimleri okuyup belki 10 tane doktordan yöntem ve fiyat bilgisi alıp geçen ay labioplasti operasyonumu oldum.
Burada isim vermek doğru mu bilmiyorum ama doktorumum hastaya yaklaşımını ve yöntemini çok beğendiğim için tavsiye vermek de isterim. Ben doktoru tanımıyordum beylikdüzünde oturuyorum konumu evime yakın olduğu için arayıp bilgi aldım ön görüşmeye gittim ve aralarında ikna olduğum ilk doktor olduğu için tercih ettim. (Dr. ABDÜLKADİR GÜLLÜCE)
1. Öncelikle, benimki gibi komplex yapılacaksa bu işlem bence asla muayenehanede olmaz, hastanede ameliyathanede yapılmalı. Ben anlaşmalı olduğu için Acıbadem’i seçtim ve asla öyle fahiş bi fiyat ödemedim.
2.kesinlikle doktorla önceden görüşülmeli hatta anestezi görüşü 1 gün önceden alınmalı ve kan tahlilleri yapılmalı. Burada doktoruyla bile öncesinde hiç görüşmemiş çok fazla üye okumuştum.
İşlem günü erkenden ameliyata alındım, genel anesteziyle oldu 2 saat kadar sürmüş, aneztezi etkisi geçip rahatladığımı söylediğim için akşama doğru taburcu oldum.
3. Benim doktorum ağrısız bir yöntem kullanıyor en çok korktuğum işlem sonrası yanma olur mu kaygım için hiç yanma ağrı acı hissetmedim diyebilirim. Ayrıca ilk günkü pembe lekeler hariç kanama da olmadı. Lavaboda fazla zorlamadım ama antibiyotiklerin etkisiyle zaten hep kolaydı lavabo düzenim.
4. Her ne kadar 1 haftada rutine dönülür dense de bence 15 gün dinlenmek lazım. Mümkünse iç çamaşır giymeden etekle geçirilecek 2 hafta çok iyi olur. Bölge hep kuru ve temiz tutulmalı
5. Benim dikişlerim erken düştü, doktorumla sürekli iletişimde olduğum için sıkıntı olmadığını söylediği için rahattım ki 2. Haftayı bayrama denk geldiği için hep yollarda geçirmiştim. Bence dikişlerin erken düşmesinde çok fazla yokuş inip çıkmam ve merdivenler etkili oldu, basınçla fazla zorlamamak lazım
6. Şekil bu hafta artık oturdu ve cidden o bölgenin böyle düzgün görünmesi çok konforluymuş iyi ki yaptırmışım.
7. Cinsellikle ilgili 1 ay deniliyor, esnekliğimin arttığını hissediyorum ama ben 2 hafta daha beklemekten yanayım.

Merhaba
İdrar torbasi sarkmasi ve vajinoplasti ameliyatimi yapan hocadır.
jinekoloji dr umun yönlendirmesiyle tanistim kendisiyle ve gercekten inanilmaz konforlu, ağrısız sızısız ve beklentimi tamamen karsilayan bi sonuc elde ettim işlem sonrasi.
Vajinoplasti ile ilgili yasadigim sureci yazdigim bi baslik acacagim tabiki :)
Ben cok iyi bi süreç geçirdim islem sonrasi ve kendisine islem yaptirip ayni sekilde mennun olanlari gormek ne guzel.
Benim işlem sonrasi cinsellik deneyimimde cok iyi umarim sizde de ayni sekilde olur

Gerçekten Dr Abdulkadir Güllücenin genital estetik ameliyatlarında yorumları çok iyi arkadaşım yorumlara bakarak ona ameliyatını oldu. ayrıca kendisi özel kliniğinde ücretsiz ön görüşme yapıyor. Genital estetik ameliyatı düşünen var ise kendisi ile mutlaka görüşsün. Arkadaşım kendisine kombine genital estetik ameliyatı oldu sonucundan çok memnun.

Back
X