- 23 Haziran 2025
- 6
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi emlakprofesoru
-
Benimki reklam değil ama diğerini tanımıyorum. Ben gerçekten abdülkadir hocayı sevdim buraya da yazmak istedim. Beylikdüzü Acıbadem’de 25 mayısta oldum ameliyatımı, birilerine araştırırken faydası olursa ne mutlumaşşallah istesek bu kadar denk gelmez 2 kişi 23 haziranda biride 22 haziranda yeni üyeler yeni reklamlar
şöyle bı kaç tane konu var hepsı aynı kişiyle alakalı ve üyelik açıldığı gun konu açılmış ne hikmetseBenimki reklam değil ama diğerini tanımıyorum. Ben gerçekten abdülkadir hocayı sevdim buraya da yazmak istedim. Beylikdüzü Acıbadem’de 25 mayısta oldum ameliyatımı, birilerine araştırırken faydası olursa ne mutlu
Ben uzun zamandır kadınlar kulübüne sadece yorum okumak için giriyordum ve yazmak istediğimde üyelik istedi. Labioplasti ile ilgili çok şey okumuştum ve kötü deneyimler insanların hayatını karartmıştı. Benimki böyle rahat ve kolay geçince paylaşmak istedim ama dediğim gibi diğer yazanları bilmiyorum. Benim tavsiyemdir abdülkadir güllüce.şöyle bı kaç tane konu var hepsı aynı kişiyle alakalı ve üyelik açıldığı gun konu açılmış ne hikmetse
sizde mi uye olur olmaz yorum yazdınız Allah allahGerçekten genital estetik ameliyatlarında yorumları çok iyi arkadaşım yorumlara bakarak ona ameliyatını oldu. ayrıca kendisi özel kliniğinde ücretsiz ön görüşme yapıyor. Genital estetik ameliyatı düşünen var ise kendisi ile mutlaka görüşsün. Arkadaşım kendisine kombine genital estetik ameliyatı oldu sonucundan çok memnun.
ne oldu da bir anda doktoru önermek ,istediniz ? Aydınlanmışsınız. Doktor ismini genelde paylaşım yapılmıyor çünkü bu bir risk. Yani size mükemmel sonuçlar çıkarmış olabilir güle güle kullanın ama doktor ismi tavsiyesi vermeyin lütfen insanlara başkalarında aynı sonuçlar olmayabilir.Ben uzun zamandır kadınlar kulübüne sadece yorum okumak için giriyordum ve yazmak istediğimde üyelik istedi. Labioplasti ile ilgili çok şey okumuştum ve kötü deneyimler insanların hayatını karartmıştı. Benimki böyle rahat ve kolay geçince paylaşmak istedim ama dediğim gibi diğer yazanları bilmiyorum. Benim tavsiyemdir abdülkadir güllüce.
Ben ameliyatımı olana kadar araştırdım, sonra önerimi verdim ve pek çok ismin de geçtiğini burada gördüm. Sizden izin almam gerektiğini bilmiyordum kusura bakmayınne oldu da bir anda doktoru önermek ,istediniz ? Aydınlanmışsınız. Doktor ismini genelde paylaşım yapılmıyor çünkü bu bir risk. Yani size mükemmel sonuçlar çıkarmış olabilir güle güle kullanın ama doktor ismi tavsiyesi vermeyin lütfen insanlara başkalarında aynı sonuçlar olmayabilir.
yok benden izin almayacaksınız estagfurullah ama reklam içinde bu kadar yormayın kendınızı ya :)Ben ameliyatımı olana kadar araştırdım, sonra önerimi verdim ve pek çok ismin de geçtiğini burada gördüm. Sizden izin almam gerektiğini bilmiyordum kusura bakmayın
Reklama pek ihtiyacı olacak bi hekim değil, hazır fiyatları daha uygunken ve beylikdüzünde çok duyulmamışken buradaki hanımlara faydası olsun diye yazdım. Bi işbirliğim veya reklam kaygım yok. Yüzlerce doktor var, ben kendi deneyimimi yazarım, alan faydasına kullanır veya reklam yapıyosun diye diretir. Herkesin kendi seçimiyok benden izin almayacaksınız estagfurullah ama reklam içinde bu kadar yormayın kendınızı ya :)
bellı oluyor :) pankart açılmadıgı kaldı işler kesat heralde doktor önerisi pek yok sitede nadirdirReklama pek ihtiyacı olacak bi hekim değil, hazır fiyatları daha uygunken ve beylikdüzünde çok duyulmamışken buradaki hanımlara faydası olsun diye yazdım. Bi işbirliğim veya reklam kaygım yok. Yüzlerce doktor var, ben kendi deneyimimi yazarım, alan faydasına kullanır veya reklam yapıyosun diye diretir. Herkesin kendi seçimi
bellı oluyor :) pankart açılmadıgı kaldı işler kesat heralde doktor önerisi pek yok sitede nadirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?