labioplasti hüsranı

bayanadanali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
36
6
1
33
6 ay önce Labioplasti oldum. Şu an iç dudaklar tırtıklı ve bi taraf uzun kaldi. Yamuk yumuk duruyor. 2 cm bıraktı dudakları. Bu durumu yaşayan var mi?

Ben eğilip bakınca göremiyorum hep özenirim. Görüntü müydü sizi rahatsız eden? Belki zamanla oturuşur bilgim yok ama üste çıksın bari yazıyım da.

Vallahi o burda okuyorum ben hiç göremedim göbekten
Hahahhaha gerçekten çok iyimiş şahsen ben her açıdan görebiliyorum yalnız şöyle bir durum var orda size katılıyorum ki fiziksel rahatsızlık vermese ben olmayı asla düşünmezdim. Çünkü sanırım hafif sarkık olması görüntüsü beni de mutlu ediyor Ama ben sağlık açısından olmak zorundayım malesef. Ama benim çok çok sarkık belki de daha güzel bir görünüme kavuşur. Ama kız çocuğu gibi de olsun istemiyorum pek yalan yok

Sağlık açısından ayrı, bazen bu tarz şeyler insanı psikolojik olarak da etkiliyor. Karşı değilim kesinlikle o yüzden. Göremiyorum benim sıkıntım o doğum zamanı doktor çok deforme olursun bebek iri dedi sezaryen oldu mecbur duyduğuma göre o da etkiliyormuş. Ama hala uyuşuk göremediğim gibi hissedemiyorum da hala

Aaa vajinanız mı uyuşuk ? Neden ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…