- 22 Temmuz 2020
- 36
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi bayanadanali
6 ay önce Labioplasti oldum. Şu an iç dudaklar tırtıklı ve bi taraf uzun kaldi. Yamuk yumuk duruyor. 2 cm bıraktı dudakları. Bu durumu yaşayan var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime olmuştunuz,ben henuz ameliyat olmadim o konuda yorum yapamayacagim. Umarim duzelir. Baya da zaman olmuş6 ay önce Labioplasti oldum. Şu an iç dudaklar tırtıklı ve bi taraf uzun kaldi. Yamuk yumuk duruyor. 2 cm bıraktı dudakları. Bu durumu yaşayan var mi?
Cok gecmis olsun6 ay önce Labioplasti oldum. Şu an iç dudaklar tırtıklı ve bi taraf uzun kaldi. Yamuk yumuk duruyor. 2 cm bıraktı dudakları. Bu durumu yaşayan var mi?
Kime oldunuz ameliyatınızı6 ay önce Labioplasti oldum. Şu an iç dudaklar tırtıklı ve bi taraf uzun kaldi. Yamuk yumuk duruyor. 2 cm bıraktı dudakları. Bu durumu yaşayan var mi?
Özendiğiniz nedir hanımefendi ? İç dudakların gözükmesi miBen eğilip bakınca göremiyorum hep özenirim. Görüntü müydü sizi rahatsız eden? Belki zamanla oturuşur bilgim yok ama üste çıksın bari yazıyım da.
Vallahi oÖzendiğiniz nedir hanımefendi ? İç dudakların gözükmesi mi![]()
Hahahhaha gerçekten çok iyimişVallahi oburda okuyorum ben hiç göremedim göbekten
Sağlık açısından ayrı, bazen bu tarz şeyler insanı psikolojik olarak da etkiliyor. Karşı değilim kesinlikle o yüzden. Göremiyorum benim sıkıntım oHahahhaha gerçekten çok iyimişşahsen ben her açıdan görebiliyorum
yalnız şöyle bir durum var orda size katılıyorum ki fiziksel rahatsızlık vermese ben olmayı asla düşünmezdim. Çünkü sanırım hafif sarkık olması görüntüsü beni de mutlu ediyor
Ama ben sağlık açısından olmak zorundayım malesef. Ama benim çok çok sarkık belki de daha güzel bir görünüme kavuşur. Ama kız çocuğu gibi de olsun istemiyorum pek yalan yok
![]()
Tırtıklı nasıl olabiliyor yav6 ay önce Labioplasti oldum. Şu an iç dudaklar tırtıklı ve bi taraf uzun kaldi. Yamuk yumuk duruyor. 2 cm bıraktı dudakları. Bu durumu yaşayan var mi?
Horoz ibiği gibiTırtıklı nasıl olabiliyor yav![]()
aaaHoroz ibiği gibi
Yani hayal gücü meselesi bi kere şahit olmuştum ona benziyo sanki sen görsen belki başka tabir kullanırsın bilemedim
Aaa vajinanız mı uyuşuk ? Neden ki ?Sağlık açısından ayrı, bazen bu tarz şeyler insanı psikolojik olarak da etkiliyor. Karşı değilim kesinlikle o yüzden. Göremiyorum benim sıkıntım odoğum zamanı doktor çok deforme olursun bebek iri dedi sezaryen oldu mecbur duyduğuma göre o da etkiliyormuş. Ama hala uyuşuk göremediğim gibi hissedemiyorum da hala
Öyle oluyormuş bacak aralarını da dokunuyorum ama his yok gibi değişik şuanAaa vajinanız mı uyuşuk ? Neden ki ?
Neden ki ben anlamadım ? Siz labioplasti oldunuz da ondan mı uyuşukluk var ?Öyle oluyormuş bacak aralarını da dokunuyorum ama his yok gibi değişik şuan
Yok canım daldan dala dağıttım konunu kusuruma bakla. Sezaryen doktorası sormalı olduNeden ki ben anlamadım ? Siz labioplasti oldunuz da ondan mı uyuşukluk var ?
Doktorunuz kimdi ben de olacam da korkuyorum kararsızım6 ay önce Labioplasti oldum. Şu an iç dudaklar tırtıklı ve bi taraf uzun kaldi. Yamuk yumuk duruyor. 2 cm bıraktı dudakları. Bu durumu yaşayan var mi?