Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biliyorumher gün birisi bir şeyler yazıyor heep erteledim artık son kararım kaş yapayım derken göz çıkartmak istemiyorum.. Yazılanlardan çok etkileniyorum..
Biliyorumher gün birisi bir şeyler yazıyor heep erteledim artık son kararım kaş yapayım derken göz çıkartmak istemiyorum.. Yazılanlardan çok etkileniyorum..
Tabiki etkilenmen ve endişe etmen normal . Yani sıkıntısı var tabi iyileşme sürecinde. Temizliğe çok dikkat etmen lazım . Dikişler kendi düşüyor ama düşene kadar biraz anan ağlıyor :)) Benimkiler birbuçuk ayda düştü
Doktor çok önemli. Çok farklı sorunlar yaşayanları okuyorum ve üzülüyorum tabi. Hassas ve önemli bir bölge sonuçta .ben biliyorsun vajınoplasty ile birlikte oldum ama onun bir zorluğu sıkıntısı hiiççç olmadı . Kesimin düzgün ve olması gibi yapılması çok önemli. Doktorun daha önce bu ameliyatları yapmış olması önemli. Ben çok ladın doğumcu ile görüştüm ama tercihim plastik cerrahi oldu. Çok şükür sıkıntım olmadı .
Umarım sende doğru kararı verirsin kendin için. Ama inan bu sıkıntıyı yaşayan bilir tabi ama ameliyat sonrası büyük rahatlık. Oh bee dedim yani