Labioplasti olanlar buraya

ravioli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
8
5
1
27
Herkese selam
Bir hafta önce karın germe liposuction göbek fıtığı ve labioplasti oldum herşey güzel ilerledi karnım kaymak gibi maşallah ama alt takım düzelmiyor anam sağ iç dudağım patlıcan gibi şiş ve az önce içine baktım ufak bir yarık gördüm şaşırdım dikişlerim çünkü yan kenarlarda orası ne ala dedim ve aşırı derecede yanıyor ve acıyor bu süreçte tecrübesi olanlardan tavsiyelerini bekliyorum doktora mı gideyim yoksa geçici birşey mi evde istirahat ederek iyileşmeyi mi bekliyim
İki gün önce doktorum baktığında her iyi dedi ama o zaman bu iç yarık yoktu şimdi ne edim ben HELPP

Merhaba ben ameliyat oldum aynı şekilde yanmam vardi fakat dikislerimde acilma olmadı sizinki lazer ilemi kesi normal kesi mi yapildi,dikisleriniz eriyen dikiş mi kaç gün oldu sizin benim 10. Günüm ben cok rahatim 6.gunden sonra AVM ye bile gittim bol bol istirahat edin sizde birden fazla islem oldugu icin iyilesme zaman alabilir

Canım eriyen dikiş varmış ne ile kesti bilmiyorum ama dikiş olmayan yerde bir yarık var yarın doktorla konuştuktan sonra buraya yazarım ne olduğunu. Bende dün biraz dışarı çıktım yürüdüm iyiydim sonrasında böyle oldu

Normal durum canım evet bende dışarı çıkıp geldigimde şişmişti yanma olmustu çok gecmis olsun

Teşekkür ederim canım. Doktoruma danıştım bugün şimdilik herhangi bir sorun yok iyileşme için daha zaman lazım dedi bekleyecez bakalım ağrım bugün azaldı zaten dışarı çıkmadığım sürece toparlayacagima inanıyorum

Merhaba cok geçmiş olsun ve cesaretiniz den dolayıda tebrik ediyorum bu kadar çok ameliyatı aynı anda olabildiginiz için bende 15 gün once labioplasti oldum 7.gün dikişlerim açıldı.1 hafta erken bi dönem dışarı çıkıp yürümek için alt bölge doku itibari ile cok hassas.hemen zorlamamak gerekiyor.size tavsiyem bol bol dinlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…