Labioplasti süreci

ozgelerce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
3
1
1
22
Merhabalar ben labioplasti hudoplasti ve perineoplasti ameliyatı oldum ve bu süreçten geçen, cinsellik yaşayan kişilerden tavsiye istiyorum. 24 gün oldu ve hala dikişlerim duruyor uzun ipler şeklinde. Kullanılabilecek krem ilaç veya ne önerirseniz çok sevinirim

Geçmiş olsun.benim bugün 50.gunum .zamana bırak derim baktıkça inceledikce insanin psikolojisi bozuluyo.40.gun dikislerim tamamen düşmüştü.henuz cinsellik yaşamadım.dr un önerdiği ilaclar kullanmakta fayda var.

Doktorum bir krem ilaç vermedi sadece ilk 10 gün antibiyotik kullandım siz ne kullanıyorsunuz

Benim dikişler iltihaplıydi antibiyotik kullandıktan sonra krem antibiyotige geçiş yaptım.eriyen dikis olduğu için dikişler düşmeden ekstra bi ilaç kullanmadım.sizin dikişler neden uzun eriyen değil mi

Yaklaşık on gü once madecassol başladım bu forumda okumuştum iyi geliyormuş ise yaramaya başladı ama açık yaraya sürülmüyor dikişler tamamen düştükten sonra başladım o gune kadar da baticonla tampon hareketlerle bölgeyi temizleyip kuruladim

Benim dikişler iltihaplıydi antibiyotik kullandıktan sonra krem antibiyotige geçiş yaptım.eriyen dikis olduğu için dikişler düşmeden ekstra bi ilaç kullanmadım.sizin dikişler neden uzun eriyen değil mi
Uzun uzun duruyolar küçük düşmeler başladı ama hala oturduğumda giyindiğimde ya da bacak bacak üstüne atarken hafif sızlamam var 1 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…