Merhabalar ben labioplasti hudoplasti ve perineoplasti ameliyatı oldum ve bu süreçten geçen, cinsellik yaşayan kişilerden tavsiye istiyorum. 24 gün oldu ve hala dikişlerim duruyor uzun ipler şeklinde. Kullanılabilecek krem ilaç veya ne önerirseniz çok sevinirim
Geçmiş olsun.benim bugün 50.gunum .zamana bırak derim baktıkça inceledikce insanin psikolojisi bozuluyo.40.gun dikislerim tamamen düşmüştü.henuz cinsellik yaşamadım.dr un önerdiği ilaclar kullanmakta fayda var.
Geçmiş olsun.benim bugün 50.gunum .zamana bırak derim baktıkça inceledikce insanin psikolojisi bozuluyo.40.gun dikislerim tamamen düşmüştü.henuz cinsellik yaşamadım.dr un önerdiği ilaclar kullanmakta fayda var.
Benim dikişler iltihaplıydi antibiyotik kullandıktan sonra krem antibiyotige geçiş yaptım.eriyen dikis olduğu için dikişler düşmeden ekstra bi ilaç kullanmadım.sizin dikişler neden uzun eriyen değil mi
Yaklaşık on gü once madecassol başladım bu forumda okumuştum iyi geliyormuş ise yaramaya başladı ama açık yaraya sürülmüyor dikişler tamamen düştükten sonra başladım o gune kadar da baticonla tampon hareketlerle bölgeyi temizleyip kuruladim
Benim dikişler iltihaplıydi antibiyotik kullandıktan sonra krem antibiyotige geçiş yaptım.eriyen dikis olduğu için dikişler düşmeden ekstra bi ilaç kullanmadım.sizin dikişler neden uzun eriyen değil mi