- 13 Nisan 2017
- 14
- 19
- 88
- 38
- Konu Sahibi Sarcasticcc
-
Bende onu diyorum birine gidiyosun reklama birsuru para vermis nisantasinda kirasida fazla 22.500 istiyoÇok geçmiş olsun umarım çektiğiniz sıkıntılara değer. Bende olmak istiyorum ama korkuyorum labioplasti sorunum var bide bu işi artık o kadar ticarete dökmüşler ki ayıp ama buradaki yorumların bile çoğu reklam
Bu arada ol ama kesinlikle hic erteleme okadar rahat ediyorki insan 12. Gun bugun simdeden cok memnunum goruntuden.Çok geçmiş olsun umarım çektiğiniz sıkıntılara değer. Bende olmak istiyorum ama korkuyorum labioplasti sorunum var bide bu işi artık o kadar ticarete dökmüşler ki ayıp ama buradaki yorumların bile çoğu reklam
O kadar çok yorum var ki sakın olma diyen cok memnun olan sizin gibi. İste burda mesele işin ehline düşmek.Bu arada ol ama kesinlikle hic erteleme okadar rahat ediyorki insan 12. Gun bugun simdeden cok memnunum goruntuden.
Sanki beyinden tümör çıkaracak konu hassas olduğu için zaten bu kadar soyuyorlar milleti hem basit operasyon korkma gel diyorlar hem de dünya para istiyorlar. Bu nasıl turşu Bu nasıl perhizBende onu diyorum birine gidiyosun reklama birsuru para vermis nisantasinda kirasida fazla 22.500 istiyo
Yillarin dr isinin ehli o bolgenin anatomisine hakim dr 8 bine yapiyo yazik gunah insalara suistimal ediyolar burda yazanlarda baskalarinin mağduriyetini.
Sanki beyinden tümör çıkaracak konu hassas olduğu için zaten bu kadar soyuyorlar milleti hem basit operasyon korkma gel diyorlar hem de dünya para istiyorlar. Bu nasıl turşu Bu nasıl perhiz
Doktorjnuzu ve deneyiminizi özelden yazar mısınız?12. Gün bugün hic inanmayin sosyal medya doktorlarinin gel operasyon sonrası avm gezersin zirvalarina.
Çalıyorsaniz cok dikkatli planlayin zamaninizi zira 1 hafta herseyi hafiften almali mumkunse uzanmali dinlenmeli.
Cok dikkatli olun dr seciminde hakikaten ünlü dr lar bildigin sosyal medya kurdu olmus hersey bi reklam ...
Kendime döneyim tekrar nisantasi drlarindan unlu biri ile muayne sonrasi münakaşa dan sonra ilk bulduğum kıdemli jinekologa yaptirdim. Cok şükür simdilik dogru karar gibi görünüyor. Allah utandirmasin .goruntu falan istedigim gibi daralma kisminida deneyimleyince yazarim artik
Kime oldunuz yazarmısınz doktorun adını rıca etsemBu arada ol ama kesinlikle hic erteleme okadar rahat ediyorki insan 12. Gun bugun simdeden cok memnunum goruntuden.
Dr adi yaziyimda vajinoplasti yi hala tecrube edemedim kefil olamam 2 ay oldu labiom lar iyi durumda orantili kucucuk yok gibi klitorise hic dokunmadi klitorisin altinda mercimek tanesinde bi beze kaldi istersen aliriz dedi ama asla rahatsiz etmiyo .dr ahmet yavas bht clinicKime oldunuz yazarmısınz doktorun adını rıca etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?