Labioplasti,vaginoplasty öncesi sonrasi

Sarcasticcc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
14
19
88
38
12. Gün bugün hic inanmayin sosyal medya doktorlarinin gel operasyon sonrası avm gezersin zirvalarina.
Çalıyorsaniz cok dikkatli planlayin zamaninizi zira 1 hafta herseyi hafiften almali mumkunse uzanmali dinlenmeli.
Cok dikkatli olun dr seciminde hakikaten ünlü dr lar bildigin sosyal medya kurdu olmus hersey bi reklam ...
Kendime döneyim tekrar nisantasi drlarindan unlu biri ile muayne sonrasi münakaşa dan sonra ilk bulduğum kıdemli jinekologa yaptirdim. Cok şükür simdilik dogru karar gibi görünüyor. Allah utandirmasin .goruntu falan istedigim gibi daralma kisminida deneyimleyince yazarim artik

Çok geçmiş olsun umarım çektiğiniz sıkıntılara değer. Bende olmak istiyorum ama korkuyorum labioplasti sorunum var bide bu işi artık o kadar ticarete dökmüşler ki ayıp ama buradaki yorumların bile çoğu reklam

Bende onu diyorum birine gidiyosun reklama birsuru para vermis nisantasinda kirasida fazla 22.500 istiyo
Yillarin dr isinin ehli o bolgenin anatomisine hakim dr 8 bine yapiyo yazik gunah insalara suistimal ediyolar burda yazanlarda baskalarinin mağduriyetini.

Bu arada ol ama kesinlikle hic erteleme okadar rahat ediyorki insan 12. Gun bugun simdeden cok memnunum goruntuden.

Sanki beyinden tümör çıkaracak konu hassas olduğu için zaten bu kadar soyuyorlar milleti hem basit operasyon korkma gel diyorlar hem de dünya para istiyorlar. Bu nasıl turşu Bu nasıl perhiz

Yahu ne olabilirki ben birde vaginoplasty oldum. Daha ciddi birsey sanirim.labiomlar her türlü eskisinden kisa derli toplu olacak gerci insaniz okadar ugrasinca insan en iyisini istiyo olmusken barbie olsun diye düşünüyor.
Bence cok etkilrnme olumsuz yorumlardan iyi bi dr bul bu ameliyat planlamasında istedigin herseyi belirt olurunu olmazini beklentilerini paylas.
Birde bu buram buram reklam kokan öneriler den kacin lutfen itimad etme hiçbirine 2 tanesine muayneye gittim vaktime yazik nefret ettim 2 sendende...

Sanki beyinden tümör çıkaracak konu hassas olduğu için zaten bu kadar soyuyorlar milleti hem basit operasyon korkma gel diyorlar hem de dünya para istiyorlar. Bu nasıl turşu Bu nasıl perhiz
aynen et beni almakdan hallice klitorise dokunulmasi gibi bi talep yoksa plastik cerrah olmak zorunda degil jinekolaklarda gayet hakim konuya eriyen ip se mesele ikiside bunu uyguluyor. Şimdiden iz ip kaybolmaya basladi geçip gidecek car cabuk insallah

Doktorjnuzu ve deneyiminizi özelden yazar mısınız?

Kime oldunuz yazarmısınz doktorun adını rıca etsem
Dr adi yaziyimda vajinoplasti yi hala tecrube edemedim kefil olamam 2 ay oldu labiom lar iyi durumda orantili kucucuk yok gibi klitorise hic dokunmadi klitorisin altinda mercimek tanesinde bi beze kaldi istersen aliriz dedi ama asla rahatsiz etmiyo .dr ahmet yavas bht clinic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…