Labioplasti ve hudaplasti

Cevizceku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
7
2
1
31
Labioplasti oldun bugun 7.ci günüm benim dudaklar çok büyüktu çok rahatsız oluyordum ozguven olsun dar kiyafet giymek olsun eziyetti cinselikte sürekli cekingendim ama ameliyati olduktan sonra buna değer mi bilmiyorum bence zor bir süreç şuan ne oturabiliyorum nede yureyebiliyorum sakin ise donmeyi planlamayin ben evden çalışmama rağmen ilk bir hafta imkansiz ve halen yatıyorum aşırı ödem var buz uyguladin sürekli yatıyorum bana sprey verdi onu kulaniyorum arada bir baticon yapıyorum ama sadece Kasinti kremi verdi oda onuncu gün itibaren bakalım surec nasıl olcak İnşalah bukadar eziyete deger

Geçmiş olsun. Bende 4,5 ay önce oldum aynı ameliyatı. O zorluklar geçiyor merak etmeyin ilk ay zorluyor sadece sonra yavaş yavaş düzeliyor ben yazın olmuştum. Alttan çamaşır giymeyin hava alsın o şekilde yatın dikişler kişisine bağlı düşmesi ama ortalama 30-40 gün sonra düşmüş oluyor . Sonu güzel olsun inşallah o zaman çektiğimize değer diyoruz ama keşke herkes sonuçtan memnun kalabilse

İnşalah bakalım ama şuan süreç çok zor gerçekten ilişkiyi nezaman yaşadiniz acaba 4 haftadan sonra deniliyor kimisi şişme diyor korkuyorum açıkcası

Geçmiş olsun benim bugün 14. Günüm ben normal hayatıma döndüm 10gun sonra iliski serbest dedi doktor fakat sadece labiolarimin uçlarında dikisler kalmisti bünyemden sanirim cabuk iyilestim biz dün denedik hafif acıdı ama sonucum çok iyi perineplasti yapti baya daraltmis iyiki yaptirmisim diyorum cok memnunum

Çok erken değilmi genelde 4 hafta en az diyolar

İnşalah bakalım ama şuan süreç çok zor gerçekten ilişkiyi nezaman yaşadiniz acaba 4 haftadan sonra deniliyor kimisi şişme diyor korkuyorum açıkcası
Doktorlar en az 6 hafta sonra derler ama en az 2 ay geçmeden ilişkiye girmenin mümkünü yok
Daha detaylı özelden yazabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…