Labioplasti ve hudoplasti ameliyat sonrası süreç

Mihrisahsultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
7
0
36
30
Merhaba kızlar 18 gün önce hem labioplasti hemde hudoplasti ameliyatı oldum şişlik var ve sanki inmiyor gibi bu ameliyati olanlarda şişlik ne kadar süre devam etti yardımcı olur musunuz

Merhaba kızlar 18 gün önce hem labioplasti hemde hudoplasti ameliyatı oldum şişlik var ve sanki inmiyor gibi bu ameliyati olanlarda şişlik ne kadar süre devam etti yardımcı olur musunuz
Canım bende oldum şişti bı hafta falan sonra indi bende şimdi gümüş suyu kullanıyorum sende ondan al netten enfeksiyona falan çok iyi geliyor yanma ve batma hissi varmı sende de

Merhaba artık kasintilarim ara sıra oluyor ama hala hassas çok oturduğum da hafif sızlama yapıyor, evet aynı durum zaman geçtikçe bende oldu bende bugün farkettim bu durumu sanki eşit olmamış gibi duruyor sol kısa sağ ondan biraz daha uzun bu arada ben 2 ay 10 gün oldu sizinki ne kadar oldu

Merhaba artık kasintilarim ara sıra oluyor ama hala hassas çok oturduğum da hafif sızlama yapıyor, evet aynı durum zaman geçtikçe bende oldu bende bugün farkettim bu durumu sanki eşit olmamış gibi duruyor sol kısa sağ ondan biraz daha uzun bu arada ben 2 ay 10 gün oldu sizinki ne kadar oldu
Benimde 2 ay oldu, kaşıntılarım dikişler attığında büyük bir oranla azaldı fakat baktığımda iç dudaklardan sol kısa sağ ondan uzun duruyor kafayı aşırı taktım oturması 6 ayı buluyor denildi zaten estetik bu asimetri olmaması lazım bilmiyorum moralim bozuk

Merhaba bende oldum bugün 4. Cu günüm klitoris bolgeme deudwhele edildi klitoris te sislikler var boğum bogum iç tane çok hassas ve ağrı yaoiyor elimi bile degemiyorum sizin ne durumda acaba gectimi o şişlikler

Back
X