Labioplasti ve hudoplasti SÜRECİM izmir

selenikkoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
1
0
1
24
Selamlar kızlar 21 yaşındayım ve size labioplasti sürecimden bahsetmek istedim.
Bugün 15. günüme girdim ama sürecin başı şöyleydi;
İlk gün heyecanla girdim çünkü burada ve pek cok yerde acısıyla sızlamasıyla ve sürecin zorluguyla ilgili sey okumustum.Ve işin kötüsü öyle bir alternatif yaşamaya imkanım yoktu çünkü ailemden habersiz giriyordum.
Bu yüzden oldukca gerildim.
Operasyonum 2 saat sürdü.
Belden igneyle oldum.
Belden igne dendiginde cok acır sandım ama ignenin girisini bile hissetmiyorsunuz.
Ameliyathaneden odaya gectigimde bel asagım zaten uyusuktu 0 his. Sonda takmışlardı. Bir kaç saat bacağım acılana kadar 0 his bekledim. Görüntü o an doktorun göstermesiyle pek hosuma gitmedi. İnanılmaz davul gibi ödemliydi ne oldugunu şaşırdım.
Sonra sondam çekildi ve toplam 6 saatlik hastane sürecimi tamamladım ve arkadasımın evine hittim. 1 günlük rahatca acı cekme hakkım vardı anlyacagınız sonra eve döncektim. Ama 1 ağrı kesici nile icmedim desem size o gün. 0 ağrıydı. dedim herhalde belden uyuşukluk gitmedi yarın cıkar kokusu. ha bu arada o gün toplam 3 kere 10ar dakikadan buz koydum.
sabah oldu hafif sızlama var ama ameliyat olan ben degilmisim gibi. paşa paşa idrarıma cıkıyorum yürüruorum.(biraz sünnetli cocuk gibi bacaklar acık) ama onun dısında iyiyim. hatta baya iyiyim ahrım yok. sadece yürüyüs bozuklugu ve aska dik oturamama.
sonra eve gectim ve evden kimse anlamadı bile. öyle bir sürec yasadım. ki benim vajinam problemliydi baya et alındı denebilir. her idrardan sonra bu arada bi litre suyun icşne 4 kapak batikon koyup karıştırmıştım ondan biraz döküp peçeteyle pıt pıt yaparak duruladım. baya işe yaramış olmalıki inanılmaz ağrısız sorunsuz süreçti.
diyorum ya bir insan evladı dışarıdan anlayamadı.
ve yazılan ağrı kesicilerimden biri bile eksilmedi.
15. günümdeyim ve ödemim daha tam inmedi. görüntü zaten daha oturmuyormuş. ama yinede gözüme güzel gelmeye başladı.onun dısında baya uzak yerlere bile yürüyebiliyorum 8. günden beri. yürümede bozukluk ya da tuhaf bir his kalmadı. hele ki son 4 gündür baya dimdik ve direkt şekilde bile oturabiliyorum.normal bir insana döndüm :) ve diyorum ki vay be ne cabuk bitti gitti. şuanlıj tek şey dikişler ve görüntümün son hali kaldı.tekrar güncelleyeceğim elbette.
dikişlerime yara kremi verdi 7. günden itibaren ona başladım izsiz kaynasın diye. bu arakar tatlı tatlı dikiş kaşıntılarım var.

kısacası içinde olan herkes yaptırsın bir kaç kişi sancılı geçirdi diye kötü etkilenmeyin benim gibi sorunsuz geçiren onlarca kişi de var. tek söyleyeceğim diğer gün işe başlayamazsınız ama. 6-7 gün uzanmanız şart. ağrısından değil ödem çok oluyor yürümesi zorlaşıyor ve hijyenik wcde olmanız şart dışarısı buna uygun değil mikrop kapatsınız. 1 hafta off verecek zamanınız olmadan yaptırmayın.

Son düzenleme:
Back