Ameliyattan sonra barbie vajina yaptigini soyledi. Oncesinde sadece vajinamin durumunu anlatip oraya uygun bir seyler yapacagini ve ona guvenmemi soyledi . Ben de guvendim. Tamamen sifirlamakla alakali hicbir sey dememisti cok mutsuzum. Ic kisimda da sanirim odem var ondan dolayi bu hissin oldugunu umuyorum.Barbie vajinada bazi doktorlar orayı tamamen nerdeyse sıfırlıyor. Öncesi konuşmadinz mi ne kadar kesecegni vs? Doluluk hissi odem şişme vs de olablr. Aynayla odem sisme enfeksiyon bisi var mı bakin bi. Doktorunuza da sorabiliyorsaniz sorun bence
Doktorumda 2 aya iyilesme olur tam hali ise 6. Ayda olur demisti. Sadece bu doluluk hissinin gecmesini istiyorum17 güne ödem inmesi mümkün mü bilmiyorum,benim 2 aya anca iyileşmişti.
Aynen benim de o şekilde oldu,sakın ıslak bırakmayın wcden sonra kurutma makinesi tutuyordum ben. Dikişler döküldü mü?Doktorumda 2 aya iyilesme olur tam hali ise 6. Ayda olur demisti. Sadece bu doluluk hissinin gecmesini istiyorum
Belki tamamen sifirlamamistir, odemden sislik vs varsa öyle de gözüküyor olabilir.Ameliyattan sonra barbie vajina yaptigini soyledi. Oncesinde sadece vajinamin durumunu anlatip oraya uygun bir seyler yapacagini ve ona guvenmemi soyledi . Ben de guvendim. Tamamen sifirlamakla alakali hicbir sey dememisti cok mutsuzum. Ic kisimda da sanirim odem var ondan dolayi bu hissin oldugunu umuyorum.
hayir hala dökülmedi. Bende de el vantilatörü var onunla kurutuyorum ama acayip derece de akintim var kronik mantardim zaten doktorla bunun hakkinda da konusmustuk ic dudaklar uzun oldugu icin orayi kapatiyor ve nemli kaliyor bu yuzden hic gecmeyen mantarim vardi ameliyati olma sebeplerimden biri buydu. Umarim bir sorun yaratmazAynen benim de o şekilde oldu,sakın ıslak bırakmayın wcden sonra kurutma makinesi tutuyordum ben. Dikişler döküldü mü?
Odemlerin cogu indi aslinda sadece ic tarafta biraz kaldi. Alismak disinda yapabilecegim bir sey yok goruntu olarak evet temiz duruyor ama verdigi his cok kotuBelki tamamen sifirlamamistir, odemden sislik vs varsa öyle de gözüküyor olabilir.
His daha iyilesmemesindendr geçer o zamanla, görüntü icinize sindiyse gerisine takılmayın simdilikOdemlerin cogu indi aslinda sadece ic tarafta biraz kaldi. Alismak disinda yapabilecegim bir sey yok goruntu olarak evet temiz duruyor ama verdigi his cok kotu
Bu arada ben de mantar sıkıntısndan bir gün tak edip bu ameliyata karar vermiştim ve verdiğim en doğru kararlardan biri olduhayir hala dökülmedi. Bende de el vantilatörü var onunla kurutuyorum ama acayip derece de akintim var kronik mantardim zaten doktorla bunun hakkinda da konusmustuk ic dudaklar uzun oldugu icin orayi kapatiyor ve nemli kaliyor bu yuzden hic gecmeyen mantarim vardi ameliyati olma sebeplerimden biri buydu. Umarim bir sorun yaratmaz
Geçmiş olsun. Şu an nasılsınız? Ödem miymiş? Geçti mi? Hangi hastanede kim yaptı ameliyatınızı? Ben de mantar sorunundan dolayı araştırma içindeyimOdemlerin cogu indi aslinda sadece ic tarafta biraz kaldi. Alismak disinda yapabilecegim bir sey yok goruntu olarak evet temiz duruyor ama verdigi his cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?