Labioplasti ve hudoplasti yardim!!

mellyssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
8
0
1
19
Arkadaşlar merhaba size bir durumumu anlatmak istiyorum. 17 gün önce ankarada bir devlet hastanesinde labioplasti ve hudoplasti ameliyati oldum. Doktorum barbie vajina yapacağını karşıdan bakınca dümdüz gözükeceğini söyledi. Ben de senelerdir bu ameliyati yaptığını bildiğim için içim rahattı. Labialarımın asimetrik ve çok katmanlı olduğunu ve ona uygun bir şey yapacağını söyledi. Ve şuan labialarim sıfırlanmış durumda normal mi bilmiyorum ama o kadar sinirim bozuldu ki … daha önce bu durum başına gelen var mı ? klitorisimde suan sadece bir tarafta kucuk bir sislik var ve asimetrik gozukuyor ne kadar sürede bu durum düzelir

+ olarak vajina girisine yakın doluluk hissediyorum cok rahatsiz ediyor. 16. Gunde başıma bu geldi. Ödemden kaynakli mi diye dusundum ama oyle olsa ilk zamanlar olmaz miydi neden 2 hafta sonra boyle bir sey ortaya ciksin

Barbie vajinada bazi doktorlar orayı tamamen nerdeyse sıfırlıyor. Öncesi konuşmadinz mi ne kadar kesecegni vs? Doluluk hissi odem şişme vs de olablr. Aynayla odem sisme enfeksiyon bisi var mı bakin bi. Doktorunuza da sorabiliyorsaniz sorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…