labioplasti

selin2807418

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2021
31
5
16
32
kızlar 1 kasımda labioplasti oldum sorusu olan varsa yanıtlayabilirim çünkü bende olmadan önce deli gibi araştırıyordum. okumadığım yorum içerik kalmamıstı merak ettiginiz bisey varsa cevaplayabilirim

kızlar 1 kasımda labioplasti oldum sorusu olan varsa yanıtlayabilirim çünkü bende olmadan önce deli gibi araştırıyordum. okumadığım yorum içerik kalmamıstı merak ettiginiz bisey varsa cevaplayabilirim
Ben de sizden birkaç gün sonra oldum Ne durumdasınız şu an görüntü olarak dikiş yerleri sertlikler vs

Çok teşekkürler cevap için ben Ebru Ünal’a oldum
Dikiş yerlerim sert hala cilt altında erdiği için 2 aya ancak erir onun dışında görüntüden %80 memnunum zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum 😊
görüntü olarakta cok. güzel istediğim gibi ilk 4 5 soguk jel. uyguladım diktirun verdigi kremleri sürdüm 1 hafta sonra dikislerim alındı zaten

Merhaba öncelikle geçmiş olsun
Bende 8 Şubat'ta oldum bugün 16. Günüm sectigim Dr bu işin en iyilerinden fakat maalesef görüntü tatmin edici değil labiolardn biri problemsiz di sarkma tek tarafliydi ve tek taraflı ameliyat istediysemde diğer tarafında çok hafif koselerinin düzeltilmesi gerekiyor dedi şimdi bir taraf yok gibi iken diger taraf sert ve iri ödem olduğunu ve zamanla esutlenecegini söyleyin nolur bu normal mi? Yani ödem ise niye tek tarafta var cevap verin lütfen sizin ödemeniz kaç günde gecti

Back
X