Labioplasti

duyguu6

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
2
0
16
28
Labioplasti yaptırmayı düşünen lütfen tekrardan gözden geçirsin. Doktorum Ankara’da çok ilgili bir doktor olmasına rağmen zor bir ameliyatı. Genel anestezi ile olduğum bir ameliyattı. Ameliyat bitiminde uyandığımdaki ağrıyı ifade edemem sancılar içimdeydim hemen ağrı kesici serum takılmasına rağmen ağırlarım geçmedi ki ben sadece dışarıda olan kısmını aldırdım barbie dudak falan yaptırmadım. Eve 2-3 saat sonra geldim doktorum 2-3 gün evde dinlenmem gerektiğini söyledi.
1. Gün ağrılarım çok fazlaydı ağrı kesici kullanmama rağmen geçmedi eyvah 2-3 gün böyle ağrı çekeceğim diye düşündüm. 6-8 saat arası ağrım geçti ama sadece sırt üstü yatabildim. Ara sıra kan sızıntı şeklinde geldi ki bunun 3 Gün doğal olduğunu doktorum söylemişti.
2. Gün ağrılarım neredeyse hiç yoktu, yan yatabiliyordum, uykuda bir problem yaşamadım ama yürürken bacaklarım açık bir şekilde yürüyordum tabi dikişlerde rahatsız etti.
Bugün 3. Gün işe gittim biraz biraz oturmaya başladığım için sorun olmayacağını düşündüm ama öyle değilmiş. Dikişlerden dolayı ayrık yürüyorsun, büyük adımlar atamıyorsun şimdi eve geldim ve ağrılarım olduğu için tekrardan ağrı kesici aldım gün gün yazmaya çalışacağım

Kime oldunuz ve özel değilse ne kadar ücret aldılar ? Ben de olmayı düşünüyorum . Özgür kartal iyi diye biliyorum

Labioplasti yaptırmayı düşünen lütfen tekrardan gözden geçirsin. Doktorum Ankara’da çok ilgili bir doktor olmasına rağmen zor bir ameliyatı. Genel anestezi ile olduğum bir ameliyattı. Ameliyat bitiminde uyandığımdaki ağrıyı ifade edemem sancılar içimdeydim hemen ağrı kesici serum takılmasına rağmen ağırlarım geçmedi ki ben sadece dışarıda olan kısmını aldırdım barbie dudak falan yaptırmadım. Eve 2-3 saat sonra geldim doktorum 2-3 gün evde dinlenmem gerektiğini söyledi.
1. Gün ağrılarım çok fazlaydı ağrı kesici kullanmama rağmen geçmedi eyvah 2-3 gün böyle ağrı çekeceğim diye düşündüm. 6-8 saat arası ağrım geçti ama sadece sırt üstü yatabildim. Ara sıra kan sızıntı şeklinde geldi ki bunun 3 Gün doğal olduğunu doktorum söylemişti.
2. Gün ağrılarım neredeyse hiç yoktu, yan yatabiliyordum, uykuda bir problem yaşamadım ama yürürken bacaklarım açık bir şekilde yürüyordum tabi dikişlerde rahatsız etti.
Bugün 3. Gün işe gittim biraz biraz oturmaya başladığım için sorun olmayacağını düşündüm ama öyle değilmiş. Dikişlerden dolayı ayrık yürüyorsun, büyük adımlar atamıyorsun şimdi eve geldim ve ağrılarım olduğu için tekrardan ağrı kesici aldım

Kime oldunuz ve özel değilse ne kadar ücret aldılar ? Ben de olmayı düşünüyorum . Özgür kartal iyi diye biliyorum
Ben Dr. ÖZgür Kartal a oldum. Sonuçtan şüpheniz olmasın. Kesnlikle ağrım olmadı. ertesi gün ayağa kalktım. Muayene olunca fiyat da veriyolar. Kesinlikle muayne olmanızı tavsiye ederim.

Benim cok fazla agrim yok, arada batma oluyor. Dikislerim dusmedi henuz.11. Gunum, psikolojik olarak bitik durumdayim yine de..Asimetri sebebiyle yaptirdim. Estetik kaygilarla asla yaptirmayin. Saglik icin zorunluluksa yaptirin. COK COK COK PISMANIM. Ölü gibi hissediyorum. Çok kötüyüm.

Back
X