- 17 Mayıs 2022
- 4
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Hayvanseverbirim
-
Geçmiş olsun çok.Bende labioplasti ve hudoplasti birlikte yaptırdım bugün tam 1 hafta oldu ancak hala şişlikler sızlama batma kaşınma devam ediyor özellikle klitoris bölgem aşırı hassas ve şiş istediğim görüntüye kavuşur bende sizin gibi iyiki der miyim ileriki zamanlarda görürüm şuan için malesef iyiki yaptırmışım diyemiyorum benLabioplasti olmayı düşünen hanımlar bugün tam tamına 11 inci günüm ve iyileşme sürem tamamlandı ameliyat sonrası 2 gün sonra işe başlanır demeleri tamamen yalan henüz kendime geldim ama çok çok memnunum iyi ki yaptırmışım
Dikişleriniz düştü mü peki sizin ve bakımlarını nasıl yaptınız temizliğini kremlerini falanLabioplasti olmayı düşünen hanımlar bugün tam tamına 11 inci günüm ve iyileşme sürem tamamlandı ameliyat sonrası 2 gün sonra işe başlanır demeleri tamamen yalan henüz kendime geldim ama çok çok memnunum iyi ki yaptırmışım
Canım hiç merak etme hepsi geçiyor benim 16 gün oldu ve ağrı sızı kalmadıGeçmiş olsun çok.Bende labioplasti ve hudoplasti birlikte yaptırdım bugün tam 1 hafta oldu ancak hala şişlikler sızlama batma kaşınma devam ediyor özellikle klitoris bölgem aşırı hassas ve şiş istediğim görüntüye kavuşur bende sizin gibi iyiki der miyim ileriki zamanlarda görürüm şuan için malesef iyiki yaptırmışım diyemiyorum ben
Merhaba rica etsem hangi doktor ve fiyat öğrenebilir miyim fiyatları değişiyor biliyorum ama ortalama fiyatı öğrenmek için soruyorum bu durumdan çok muzdaribimLabioplasti olmayı düşünen hanımlar bugün tam tamına 11 inci günüm ve iyileşme sürem tamamlandı ameliyat sonrası 2 gün sonra işe başlanır demeleri tamamen yalan henüz kendime geldim ama çok çok memnunum iyi ki yaptırmışım
Merhaba şimdi nasilsiniz ? Benim bugun 5 ci gunum ve cok kasinmam var. Tüyler ciktikca daha cok kasiniyorum napicagimi bilemedim hem hudoplasti hemde labioplasti oldumGeçmiş olsun çok.Bende labioplasti ve hudoplasti birlikte yaptırdım bugün tam 1 hafta oldu ancak hala şişlikler sızlama batma kaşınma devam ediyor özellikle klitoris bölgem aşırı hassas ve şiş istediğim görüntüye kavuşur bende sizin gibi iyiki der miyim ileriki zamanlarda görürüm şuan için malesef iyiki yaptırmışım diyemiyorum ben
Merhaba benim 21.günüm artık çok şükür iyiyim ağrı sızı hiçbirşey kalmadı sadece kaşıntı ara ara ama oda çok normal deri iyileştikçe dikişler kaşındırıyor arada cok kaşınırsa anestol sürüyorum rahatlatıyor.Zaten büyük oranda dikişlerimde geçti çok birşey kalmadı ufaktefek bazı yerlerde hudoplasti yapılan alanda.Genel olarak görüntüden de çok memnunum çok sıkıntılı bir süreç evet ama sonucu memnun edici biraz sabır sadece geçiyor cidden sıkıntılı süreç sonuc mutlulukMerhaba şimdi nasilsiniz ? Benim bugun 5 ci gunum ve cok kasinmam var. Tüyler ciktikca daha cok kasiniyorum napicagimi bilemedim hem hudoplasti hemde labioplasti oldum
Merhaba benimde 5. Günüm ilk gün çok az sızı vardı hala devam ediyor hiç bişey değişmedi bide adet oldum. Ara ara kaşınıyor. Sizde ödem var mıMerhaba şimdi nasilsiniz ? Benim bugun 5 ci gunum ve cok kasinmam var. Tüyler ciktikca daha cok kasiniyorum napicagimi bilemedim hem hudoplasti hemde labioplasti oldum
Merhabalar. Bende 5 ci gunumde sizin dediginiz gibiydim ama suan 15 ci gunum ve iyiyim şükür ödemler indi cok hafif var.Merhaba benimde 5. Günüm ilk gün çok az sızı vardı hala devam ediyor hiç bişey değişmedi bide adet oldum. Ara ara kaşınıyor. Sizde ödem var mı
Memnun musunuz peki görüntüden ben ödemden bişey anlamadım acaba benim dr mu güzel yapamadı diye düşünüyorum suanda klitoris de iç dudaklarda bayağı geniş sadece dış dudaklardan taşmıyor ama arasında kocaman geliyor gözümeMerh
Merhabalar. Bende 5 ci gunumde sizin dediginiz gibiydim ama suan 15 ci gunum ve iyiyim şükür ödemler indi cok hafife
Bende de ilk basda oyleydi her gun 1 tik daha kuculdu suanda buyuk geliyo bana ama kuculcek en az 2 ay sabredin bende canimi cok skmsdm ilk 5 10 gunde cok buyuk geliyodu gozumeMemnun musunuz peki görüntüden ben ödemden bişey anlamadım acaba benim dr mu güzel yapamadı diye düşünüyorum suanda klitoris de iç dudaklarda bayağı geniş sadece dış dudaklardan taşmıyor ama arasında kocaman geliyor gözüme
Labioplasti olmayı düşünen hanımlar bugün tam tamına 11 inci günüm ve iyileşme sürem tamamlandı ameliyat sonrası 2 gün sonra işe başlanır demeleri tamamen yalan henüz kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?