Gebeliğe Hazırlık Laboquick gebelik testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar merhaba bu gün adet olmam lazımdı olmadım.. dün Oncomed testinde kıl gibi çizgi vardı bu gün laboquick gebelik testi yaptım.. 5 dk içinde belirdi çok silik çizgi var sanki ? Bu teste güvenebilir miyim ? 😏
Ben laboquik kullanmıştım beş gün önce pozitifti gördüm. Çok silik ama görünüyor bence hemen bir kan verin içiniz rahat etsin biz de daha çok mutlu olalım 🙏🏻

Ben laboquik kullanmıştım beş gün önce pozitifti gördüm. Çok silik ama görünüyor bence hemen bir kan verin içiniz rahat etsin biz de daha çok mutlu olalım 🙏🏻
Evet herkes güvenilir diyor. Kan tahlilim 30 küsür çıktı çok şükür 🙏🏼 Ama yine de yükseldiğini görünce rahatlayacağım. Dualarınızı esirgemeyin bende canı gönülden dua ediyorum herkese ☺️🌸

Evet herkes güvenilir diyor. Kan tahlilim 30 küsür çıktı çok şükür 🙏🏼 Ama yine de yükseldiğini görünce rahatlayacağım. Dualarınızı esirgemeyin bende canı gönülden dua ediyorum herkese ☺️🌸
Hayırlı olsun 😍 Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin 🙏🏻🙏🏻😍
Ben silik çizgiyi görünce her gün idrar testi ve iki günde bir kan testi yapmaya devam etmiştim 🤭🤭🤭 inanılmaz bi mutluluktu ve her gün bambaşka mutluluklar yaşamaya devam ediyorum. Dr iki hafta sonra için randevu verirdi ben bir haftayı doldurunca dayanamaz kendimi hastanede bulurdum bebeğimi görmek kalp atışını duymak için 😍😍😍
TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN SADECE DOĞURMAK DEGİL BİR ÇOCUĞA SEVGİ ŞEFKAT VE İLGİSİNİ VEREN HER KADIN ANNEDİR🙏🏻😍
Size harika bi anneler günü hediyesi olmuş bu mutluluk.

Hayırlı olsun 😍 Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin 🙏🏻🙏🏻😍
Ben silik çizgiyi görünce her gün idrar testi ve iki günde bir kan testi yapmaya devam etmiştim 🤭🤭🤭 inanılmaz bi mutluluktu ve her gün bambaşka mutluluklar yaşamaya devam ediyorum. Dr iki hafta sonra için randevu verirdi ben bir haftayı doldurunca dayanamaz kendimi hastanede bulurdum bebeğimi görmek kalp atışını duymak için 😍😍😍
TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN SADECE DOĞURMAK DEGİL BİR ÇOCUĞA SEVGİ ŞEFKAT VE İLGİSİNİ VEREN HER KADIN ANNEDİR🙏🏻😍
Size harika bi anneler günü hediyesi olmuş bu mutluluk.
Allah razı olsun ☺️ Rabbim kimseye aratmasın nice bekleyenler var onlara da nasip etsin inşallah anneliği çok güzel özetlemişsiniz kıymetini bilmek lazım 🥰 elimi karnıma koyup çok dua ettim hala da ediyorum sağlıkla nasip olur inşallah 🤲🏻 Kalp atışının sesi dünyada en güzel ses 😍 bir kere nasip olmadı ama bu inşallah tutunur ☺️ Anneler gününüzü canı gönülden kutluyorum 🌺🌺🌺

Allah razı olsun ☺ Rabbim kimseye aratmasın nice bekleyenler var onlara da nasip etsin inşallah anneliği çok güzel özetlemişsiniz kıymetini bilmek lazım 🥰 elimi karnıma koyup çok dua ettim hala da ediyorum sağlıkla nasip olur inşallah 🤲🏻 Kalp atışının sesi dünyada en güzel ses 😍 bir kere nasip olmadı ama bu inşallah tutunur ☺ Anneler gününüzü canı gönülden kutluyorum 🌺🌺🌺
Anneler günü hediyesi olmuş çok sevindim adınıza,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😊

Mrb arkadaşlar durumlarınız nedir bende dün akşam üzeri test yaptım negatifti cok beklemedim bikenara koydum bugun sahurda aklıma geldi baktım silik çizgi var gibi sizinde fikrinizi merak ediyorum bi bakarmısınız benim gibi böyle sonradan silik çizgi çıkıp hamile kalan varmı IMG_20190523_042808.webp

Mrb arkadaşlar durumlarınız nedir bende dün akşam üzeri test yaptım negatifti cok beklemedim bikenara koydum bugun sahurda aklıma geldi baktım silik çizgi var gibi sizinde fikrinizi merak ediyorum bi bakarmısınız benim gibi böyle sonradan silik çizgi çıkıp hamile kalan varmı Eki Görüntüle 2271999
Merhaba.. geçen ay bende sonradan çıkan çizgiyle umutlanmıştım ancak gebe değildim.. hem çizgi olması gereken yerde değil. Adetinize ne kadar var ? Şüpheniz varsa testi tekrar edin ve ilk dakikalarda çıkıyorsa sonucu değerlendirin

Merhaba.. geçen ay bende sonradan çıkan çizgiyle umutlanmıştım ancak gebe değildim.. hem çizgi olması gereken yerde değil. Adetinize ne kadar var ? Şüpheniz varsa testi tekrar edin ve ilk dakikalarda çıkıyorsa sonucu değerlendirin
Adet 4 gün geçti pkoluyum pekte düzenli değil ama ne bileyim bi umut işte

Adet 4 gün geçti pkoluyum pekte düzenli değil ama ne bileyim bi umut işte
Hiç belli olmaz bu işler nasip.. belkide çizgi çıktı ama sonradan dağılmış olabilir. Bozuk testler hakkında pek bilgi sahibi değilim siz bence tekrar test alın ben iyiye yoruyorum iyi çıksın inşallah 🥰

Kızlar merhaba adetimin ilk günü olmayınca test yaptım ama ilk idrarla değildi negatif çıktı sizce tamamen ümidi kesmelimiyim

Hanımlar merhaba. Adetime 2 gün var ve Laboquick gebelik testi yaptim. Cizgi silikti. Resmi de ekliyorum. Sizce hamile olabilir miyim böyle yaşayan var mı?
20200203_195722.webp
20200203_195722.webp
20200203_195722.webp

Back
X