- 23 Haziran 2024
- 4.091
- 1.347
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha erken öğrenmek için adetine 1 gün kala erken gebelik testi yaparsan varsa çıkarSelam kizlar
Bu marka herkeste mi catlamanin 10. Ya da 11. Günleri silik çıkarıyor? Ya da gölgelik çıkıyor? Ben yaptım da negatif çıktı daha test yapmama gerek yok sanırım adetim gelene kadar beklemem daha doğru.. adetime 5 gün var
Laboquick marka testte varsa çıkıyor diyorlar 11.gunde falanDaha erken öğrenmek için adetine 1 gün kala erken gebelik testi yaparsan varsa çıkar
laboquick kaset test. Erken gebelik testinde gördüğüm silik çizgiyi adet günümde laboquickte bile zar zor görmüştüm yüksek seviyeleri algılıyorSelam kizlar
Bu marka herkeste mi catlamanin 10. Ya da 11. Günleri silik çıkarıyor? Ya da gölgelik çıkıyor? Ben yaptım da negatif çıktı daha test yapmama gerek yok sanırım adetim gelene kadar beklemem daha doğru.. adetime 5 gün var
Ama burda iki arkadaşın düşük betasini algıladı birinin 6.61 diğerinin 9.5... şaşkınım şuanda sizinkini algilamadigina.. sizin beta kaçtı pekilaboquick kaset test. Erken gebelik testinde gördüğüm silik çizgiyi adet günümde laboquickte bile zar zor görmüştüm yüksek seviyeleri algılıyor
Beta değerin yükselmediyse çıkmaz erken 6-10 gün içinde döllenme oluyor o yüzden dedim 10.günde olduysa hamileysen bile negatif görebilirsinLaboquick marka testte varsa çıkıyor diyorlar 11.gunde falan
71i belli belirsiz silik bir çizgi göstermiştiAma burda iki arkadaşın düşük betasini algıladı birinin 6.61 diğerinin 9.5... şaşkınım şuanda sizinkini algilamadigina.. sizin beta kaçtı peki
Bende çok erken öğrendim canım gölge vardı dpo 4 gibi 10 dpo da anında silik pembe çizgi gördüm sonra her gün koyulaştı 10 beta algılıyor hatta predictor yaptım oda 10 beta erken gebelikte daha silik çıktıSelam kizlar
Ama işte burda göstermeyen arkadaşlar da olmuş demekki yerleşme günü ile alakalı bu durum. Teşekkür ederim canım yorumun için.Bende çok erken öğrendim canım gölge vardı dpo 4 gibi 10 dpo da anında silik pembe çizgi gördüm sonra her gün koyulaştı 10 beta algılıyor hatta predictor yaptım oda 10 beta erken gebelikte daha silik çıktı
Anladım canım hayırlı olsun diyeyim sana71i belli belirsiz silik bir çizgi göstermişti
Haklısın canım teşekkür ederim yorumun içinBeta değerin yükselmediyse çıkmaz erken 6-10 gün içinde döllenme oluyor o yüzden dedim 10.günde olduysa hamileysen bile negatif görebilirsin
anladım canım geçmiş olsun. Bende kimyasal gecirdim ama laboquick kullanmamıştım çatlamanin 12.gunu innovita ultra erken gebelik testi kullanmıştımBenim beta 48 iken zar zor gorunen cizgi cikmisti laboda. Kimyasal oldu ama test guvenilir bayadir kullaniyorum.
Rica ederim canım evet biraz öyle sanırım sen 12 dpo da birdaha dene normalde erken olur 10 dpoAma işte burda göstermeyen arkadaşlar da olmuş demekki yerleşme günü ile alakalı bu durum. Teşekkür ederim canım yorumun için.
Evet ama bugün sizlerden Cesaret alarak bidaha test yaptım 11 dpo yani. İlk idrar değildi ama bişey çıkmadı bence bu ay da yok bendeRica ederim canım evet biraz öyle sanırım sen 12 dpo da birdaha dene normalde erken olur 10 dpo
12 14 dpo da da çıkma ihtimali var canım bekle istersen iki gün varsa çikar o zaman belli olmaz vallaEvet ama bugün sizlerden Cesaret alarak bidaha test yaptım 11 dpo yani. İlk idrar değildi ama bişey çıkmadı bence bu ay da yok bende![]()
Ah keşke öyle olsa bakalım nasip kısmet canım sağol12 14 dpo da da çıkma ihtimali var canım bekle istersen iki gün varsa çikar o zaman belli olmaz valla
Benimde adetime 7 gün var , bugün test yaptım negatif? Kasık bölgemde batma gibi bi durum var hafifde midede ağrı, muhtemelen adet olacağım12 14 dpo da da çıkma ihtimali var canım bekle istersen iki gün varsa çikar o zaman belli olmaz valla