B Bosnali34 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2021 88 47 8 37 11 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bosnali34 #1 Selam kızlar, gebelik testimi yorumlayabilir misiniz? Reglim 3 gün gecikti. Daha önce bir kez kimyasal gebelik geçirdim. Umarım aynı senaryoyu yaşamam Vakit ayıran herkese çok teşekkür ederim Eklentiler 938259F7-E0BC-44CA-B7A5-366F4D4D6A35.webp 36,1 KB · Görüntüleme: 93
Selam kızlar, gebelik testimi yorumlayabilir misiniz? Reglim 3 gün gecikti. Daha önce bir kez kimyasal gebelik geçirdim. Umarım aynı senaryoyu yaşamam Vakit ayıran herkese çok teşekkür ederim
X xnobodyx Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 8.397 32.154 498 11 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bosnali34 #2 Gidip kan verin bence deger yükseliyor mu dusuyor mu kontrol edilmesi lazm. Insallah bir daha yasamazsiniz kimyasali hayirlisi olsun hakkinizda
Gidip kan verin bence deger yükseliyor mu dusuyor mu kontrol edilmesi lazm. Insallah bir daha yasamazsiniz kimyasali hayirlisi olsun hakkinizda
B Bosnali34 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2021 88 47 8 37 11 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Bosnali34 #3 Amanita .!.: Gidip kan verin bence deger yükseliyor mu dusuyor mu kontrol edilmesi lazm. Insallah bir daha yasamazsiniz kimyasali hayirlisi olsun hakkinizda Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah yarın doktorumu aramayı planlıyorum, gidip kan testi verebilirim dediğiniz gibi.
Amanita .!.: Gidip kan verin bence deger yükseliyor mu dusuyor mu kontrol edilmesi lazm. Insallah bir daha yasamazsiniz kimyasali hayirlisi olsun hakkinizda Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah yarın doktorumu aramayı planlıyorum, gidip kan testi verebilirim dediğiniz gibi.