Laboquick test sonucu bu şekilde cıktı hiçbir şey anlamadım yardımcı olurmusunuz

_eCeM__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
37
0
86
Konya
$A.webp

Laboquick test sonucu bu şekilde cıktı hiçbir şey anlamadım yardımcı olurmusunuz

Sanırım dediğin gibi yeni test denemeliyim canım hiçbir şey anlamadım muallakta kaldım

idrarı çok damlatmışsın kurumasını bekle.dilerim önlüne göre çıkar.üzerinde yazandan fazla damlatma

Canım ben o testlerden kullandım ve hep senin gibi cikti. Bence bozuk. Ben hiç memnun kalmadım. O testte cok silik ikinci çizgi gordum . Sonra gittim başka test aldım hemen ikinci çizgi cikti. Başka marka test dene canım.

regl dönemime henüz 10 gün kadar var ama goguslerımde agrı şişkinlik sık idrara cıkma bulantım var psikolojik olarakmı etkileniyorum oksa gebelik mi var anlayamadım heleki bu testten bi gram birşey anlamadım

regl dönemime henüz 10 gün kadar var ama goguslerımde agrı şişkinlik sık idrara cıkma bulantım var psikolojik olarakmı etkileniyorum oksa gebelik mi var anlayamadım heleki bu testten bi gram birşey anlamadım

Tatlim ben bu testi g.gidiyordan uygun fiyata aldım. On gun icinde bat a varken hepsini meraktan bitirdim. Tabi o testlerde ikinci çizgi gordum ama cok zor. Aynı gun icinde başka marka aldım hemen cikiverdi.yani canım başka testle dene bence.bendede böyle ikinci çizgi beyaz çıkmıştı bende bebismi var demiştim acaba varmış tabi. Hakkında hayirlisi canım hem hala zamanı değerlendir. Benim gec döllenme oldu.adete 1 hafta kala. Hakkında hayirlisi.

Back
X