LABOqUİK GEBELİK TESTİ ALAY EDİYOR'!!!!

evet canım şuanda zamanı değil ama diyorum ya hayırlısı eşim daha askere gitmedi 7 aylık evliyiz eşimin 3 senesi var daha şimdi düşünmüyoruz ama hayırlısı dua edecem senin için canım iyi geceler üzülme
cnmm saoll sende benim duamdasın...benimkide gidicek saol bitanem nurtopu gibi KİSTİM OLMUŞ....STRESTEN EŞİM GİDİYOR:gitme:
meleğim beni tanıdınmı? üzüldüm hamiş olmamana olsaydın ne güzel olurdu yaaa.
senin nekadar geçti üztünden başladın galiba sen ama inşallah bir daha ki ay gelir bebişin
kocan ne zaman gitcek askere benimki bu sene sonu hayırlısıyla bir şey çıkmazsa tabi.
askere gitcek olan daha var galiba asker yolu beklicez desenize bide bebek hasreti bebek yolu beklerken desenize.

CNMMM TANIDIM opuyorumnanaktan NASILSIN CNM OLMADI YA NAPALIM BEBEK DEFTERİNİ KAPATTIM ARTIK:1closedeyes: KİST OLMUŞakannehir ŞOK OLDUM OLSUN NAPİİM:1closedeyes: GİDİYOR CNM MAYIS 22 BAKALIM BU HAFTAİÇİ KESİNLEŞİCEK...HAYIRLISI BİTANEM:Saruboceq:

meleğim hayırlısıyla gitsin hayırlısyla gelsin inşallah canım iyi olmaya çalışıyorum işte biliyorsun durumu kızım gideli iki buçuk ay geçti ama ben hala alışamadım iyi olmaya çalışıyorum yenisi içinde vaktim var daha bekliyorum işte ama aslında çok da beklemek istemiyorum da işte mecbur malesef
ama bak öyle kapattık falan deme ne zaman gelceği hiç belli olmaz bebişin sen genede kesme umudu
hem geçmiş olsun inşallah kötü bişey değildir kist ne dedi dr?

canım üzücü bir durum , ALLAHTAN ÜMıT KESıLMEZ .. inşallah hayırlı vakitte olur .. o markayı da şiddetle kınıyorum adını ezberledim tanıdıklarımı da uyaracağım..

cnmm saoll sende benim duamdasın...benimkide gidicek saol bitanem nurtopu gibi KİSTİM OLMUŞ....STRESTEN EŞİM GİDİYOR:gitme:

bn bugun sabah adet oldum ilk defa bu kadar sevindim adet olduguma eşimin daa 3 senesi var askere bakalım hayırlısı daha bebek zamanı deil
canım benim bak stresten olmus dikka et lütfen doktora fln git gittikce bana bildir gelişmeleri cok cok gecmiş olsun

meleğim hayırlısıyla gitsin hayırlısyla gelsin inşallah canım iyi olmaya çalışıyorum işte biliyorsun durumu kızım gideli iki buçuk ay geçti ama ben hala alışamadım iyi olmaya çalışıyorum yenisi içinde vaktim var daha bekliyorum işte ama aslında çok da beklemek istemiyorum da işte mecbur malesef
ama bak öyle kapattık falan deme ne zaman gelceği hiç belli olmaz bebişin sen genede kesme umudu
hem geçmiş olsun inşallah kötü bişey değildir kist ne dedi dr?
cnm benim amin....:Saruboceq: kıyamam sana bitanem unutmak imkansız ama artık önümüze bakıcaz bitanem inşallah meleğin gelicek cnm ben artık bişii beklemiorum :1no2: eşim gidicek zaten ...son 20gün kist yokken kalamadım hayatım kist varken neblim bitanem....ALLAHTAN ÜMİT KESİLEMZ AMA UMUDUM PEK YOK....ŞİMDİ TEK İSTEĞİM ADET OLABİLMEK COK AGRIM VAR DÜN GECE İLİŞKİ ESNASINDA COK KÖTÜ Bİ SANCI OLDU :kedi: eyvahedigeldismile DAYANILMAYACAK BİŞEYDİ...CANIMDAN CAN GİİTİİ...DOGUM YAPSAM BUKADAR OLURDU BENCE:1no2:VBERBATTI........ CANIM 4CM KİSTİM CATLAMAMIS YUMURTA KİSTE DÖNÜŞMÜŞ...ADETLE ATABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ BAKALIM İNŞALLAH ATAMAZSAK D.K.H BASLICAZ:1no2:
canım üzücü bir durum , ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ .. inşallah hayırlı vakitte olur .. o markayı da şiddetle kınıyorum adını ezberledim tanıdıklarımı da uyaracağım..
SAOL CNM BENİM....RABBİM HİÇBİRİMİZİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN ARTIK DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM DÜŞÜNESEMDE HEMEN hooPPS DİYORUM yasakkelimeKİSTE GEBESİN NOLUYOOO NE BEBEĞİ.....sempatiksalakcinni
bn bugun sabah adet oldum ilk defa bu kadar sevindim adet olduguma eşimin daa 3 senesi var askere bakalım hayırlısı daha bebek zamanı deil
canım benim bak stresten olmus dikka et lütfen doktora fln git gittikce bana bildir gelişmeleri cok cok gecmiş olsun
CANIM SENİN ADINA SEVİNDİM....NE GÜZEL RAHATLAMISSINDIR...boshayallersmile BENDE 10GÜN OLDU İLKKEZ BÖYLE OLUYORUM COK ZOR...COK CANIM ACIYOR AMA:umursamaz:ADET OLABİLİRSEM ADETİN 2.GÜNÜ GİDİCEM BİTANEM İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRİM KUŞUM COK STRES YAPTIM ŞİMDİ BU TESTLER BENİ DELİRTTİ ZATENalsanaalsanasmile EŞİMDE GİDİCEK :gitme: KARISIGIM COK KÖTÜYÜM...İYİ DEĞİLİM HİÇ boshayallersmile
canım çok üzüldüm bir dahaki aya olur stres yapma opuyorumnanaktan

SAOL BİTANEMMM BENDE SENİ ÖPÜYORUM CANIMopuyorumnanaktan

bende kistim var diye üzülme canım bende 3 cm kisle gebe kalmıştım ve kistim hemen yok olmuştu bi çok arkadaşımda kist tevasini yarım bırakıp hamile kaldırlar.

bende kistim var diye üzülme canım bende 3 cm kisle gebe kalmıştım ve kistim hemen yok olmuştu bi çok arkadaşımda kist tevasini yarım bırakıp hamile kaldırlar.

canım benm saol moral verdiğin için hayrlısı bitanem inşallah...ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...:Saruboceq:

inşallah meleğim inşallah ya bekleme zamanım çabucak geçerde inşallah hayırlısıyla melek kızımada bir kardeş gelir ne kadar çok istiyorum ah ah bir bilseniz hiç kolay olmuyo bu acıyla yaşamak.

inşallah meleğim inşallah ya bekleme zamanım çabucak geçerde inşallah hayırlısıyla melek kızımada bir kardeş gelir ne kadar çok istiyorum ah ah bir bilseniz hiç kolay olmuyo bu acıyla yaşamak.

CNM BİLMEZMİYİMM NEKADAR ACI CEKİYORSUN RABBİM TEZ ZMANDA İNŞALLAH GÜLDÜRSÜNN YÜZÜMÜZÜ MELEĞİNİN KARDEŞİNİ GÖNDERSİN İNŞALLAH....UMUDUNU YİTİRME:Saruboceq:

Kızlar ben bugun laboquık gebelik testi sahibiyle konustum kist oldugu için pozitif sonuc veriyormus testler....bilginize

ne kisti yaaa, yok öyle bir şey, bana da aynısını yaşatmıştı, öyle silik falan da değil basbağı koyu çift çizgi çıkmıştı, en az 10 test yapmıştım, laboquick almayın arkadaşlar yanıltıyor, bir mağdur da benim işte.

ne kisti yaaa, yok öyle bir şey, bana da aynısını yaşatmıştı, öyle silik falan da değil basbağı koyu çift çizgi çıkmıştı, en az 10 test yapmıştım, laboquick almayın arkadaşlar yanıltıyor, bir mağdur da benim işte.

banada sacma geldi :1closedeyes::1closedeyes: bilmiorum daha fazla üstüne gitmek istemedim aslında ama EŞİM COK İNADA BİNDİRDİ......İNAT ETTİM DİYOR OKADAR....yasakkelime BOSVER DİYORUM HAYIR DİYOR ŞİKAYETÇİ OLCAM DİYOR....BUGUN ARADIM PARA İADESİ YAPICAKLARDI CEYDA HANIM KİST OLDUGU İÇİN 2ÇİZGİ CIKIYOR DEDİ:uhm: SASIRDIM..KABUL ETTM CÜNKÜ UGRASMAK İSTEMEDİM AMA EŞİM BUNU KABUL ETMİYOR...BEN 70MİLYONDA DEĞİLİM DİYOR EŞİM İNADA BİNDİRDİM DİYOR AVUKAT YANINDADA CALISIYOR ŞİKAYETÇİ OLCAM DİYOR....İKNADA EDEMEDİM NAPICAZ BİLEMİYORUMboshayallersmile

Sayın Yetkili,

Belirli bir süredir forum içerisinde ürünlerimiz ile ilgili yorumlara yer verildiğini takip etmekteyiz. Bu konuda site kullanıcılarının özellikle markalarımız hakkında olumsuz görüşlerini ilettiklerini tespit ettik. Gebelik testlerimiz CE işaretli ve birçok ülkeye ihraç edilmektedir. Türkiye’de imal edilmesinin verdiği avantaj ile ürünlerimizin kalitesini her zaman en yüksek seviyede tutabilmek için çaba göstermekteyiz.

Dolayısı ile, kullanıcı ile ilgili bilgileri doğru toplamak için site içerisinde ürünlerimizi kullanan kullanıcı ile, görüşme imkanımız bulundu. Kendilerinin hikayesini kaydettik ve ileri düzey deney yapabilmemiz için, kendilerinden alınacak numunenin, tarafımıza gönderilmesini rica ettik. Dolayısı ile bilim ile uğraşan bir firma olarak, objektif şekilde hasta numunesini ileri düzey deneyler ile çalışmamız gerekmektedir. Hasta sonuçlarının yanlış sonuç vermesi birçok sebebe dayanmaktadır, erkeklerde bile Testis kanserinin görülmesi durumunda Gebelik testi pozitif verebilmektedir. Eczanelerde bu ürünün kolaylıkla bulunması bu cihazların karmaşık yapısını engellememektedir. Dolayısı ile birçok faktör yada yanlış kullanım cihazın hatalı sonuç vermesine sebebiyet vermektedir.

Kaldı ki bizler yanlış yapmaktan korkmayan ve hatasını kabul eden bir firma olarak kendimizi geliştirebilmek için olumlu ve yapıcı eleştirilere her zaman açık durumda olduğumuzun altını çizmek isteriz.

Bu konuyu tüm site kullanıcılarının bilgisine ve görüşlerine sunmak isteriz.

Saygılarımızla
Köroğlu Tıbbi Malz. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Şekliden bir açıklama geldi sizlere gerek cevap telefonla verilmiş ama DUYGUSAL sebeplerden dolayı konuyu sanırım anlayamamışsınız. Konuya firmanın açıklaması yukarıdadır.

Firmanın yazıyı kaldırtma yerine(ki bir sürü firma kötüleme ve hakaret içeren yazılarınız mevcut) burada açık yüreklilikle cevap vermesinden dolayı kutluyorum.

Back
X