Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bi çizgi var ama pozitif demek için belirsiz duruyorMerhaba adetime 4 gün var normal kaset test yaptım sizce gebelik var mı? Ben mi psikolojik olarak 2.çizgiyi görüyorum…
Kuruma çizgisi ne zaman çıkıyor acaba? İlk 3 dakikada çıktı daKuruma çizgisine benziyor canım testi tekrarla bence
Teşekkür ederim öyle yapacağımEvet bi çizgi var ama pozitif demek için belirsiz duruyor
Ya başka test ile tekrarlayın sabah ilk idrarla
Ya da kan verin
20 dk sürünce çıkıyor normal biKuruma çizgisi ne zaman çıkıyor acaba? İlk 3 dakikada çıktı da
İlk 3 dakikada çıktıysa pozitif canım çünlü laboquick kolay kolay yalancı pozitifl vermez elinde varsa tekrarla sabahKuruma çizgisi ne zaman çıkıyor acaba? İlk 3 dakikada çıktı da
Bir tane daha var, yarın sabah tekrarlayacağım eğer bu ayda olmazsa tedaviye başlayacağız, ne olur dua edinİlk 3 dakikada çıktıysa pozitif canım çünlü laboquick kolay kolay yalancı pozitifl vermez elinde varsa tekrarla sabah
İnşallah vardır kuzum İnşallah bende randevu bakıyorum regle son 3 gün kaldı benimde bakalım ne olcak normalde burda bilen bilir 10 gün önceden başlardım test yapmaya ama saldım artık 2 sene oldu gideyim bi doktora birşeyler yapmam gerekiyorsa yapayım yoksada gelmesi gereken zaman vardırBir tane daha var, yarın sabah tekrarlayacağım eğer bu ayda olmazsa tedaviye başlayacağız, ne olur dua edin
Bu sabah yaptım20 dk sürünce çıkıyor normal bi
Şekilde var gözüküyor ama çizgi bi değişik bozuk gibi test tekrarla lütfen bana kalırsa
kesinlikle var hayırlı olsun en guvendıgım marka laboquicktirMerhaba adetime 4 gün var normal kaset test yaptım sizce gebelik var mı? Ben mi psikolojik olarak 2.çizgiyi görüyorum…