Laboquik gebelik testi

mrvpskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
99
13
38
28
Merhaba adetime 4 gün var normal kaset test yaptım sizce gebelik var mı? Ben mi psikolojik olarak 2.çizgiyi görüyorum…

Eklentiler

• IMG_5820.webp
    IMG_5820.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_5819.webp
    IMG_5819.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba adetime 4 gün var normal kaset test yaptım sizce gebelik var mı? Ben mi psikolojik olarak 2.çizgiyi görüyorum…
Evet bi çizgi var ama pozitif demek için belirsiz duruyor
Ya başka test ile tekrarlayın sabah ilk idrarla
Ya da kan verin

Bence de pozitif. ben bundan daha silik çizgiyle pozitif gördüm. Kan testinde 9.12 gibi değerle yeni öğrendim. Ve aynı marka testten kaç tane yaptıysam hiç kuruma çizgisi çıkarmadı, yalancı pozitif de göstermedi.

Bir tane daha var, yarın sabah tekrarlayacağım eğer bu ayda olmazsa tedaviye başlayacağız, ne olur dua edin
İnşallah vardır kuzum İnşallah bende randevu bakıyorum regle son 3 gün kaldı benimde bakalım ne olcak normalde burda bilen bilir 10 gün önceden başlardım test yapmaya ama saldım artık 2 sene oldu gideyim bi doktora birşeyler yapmam gerekiyorsa yapayım yoksada gelmesi gereken zaman vardır

Eklentiler

• IMG_5830.webp
    IMG_5830.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_5828.webp
    IMG_5828.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 45
Bende aynı böyle yalanci pozitif çıkardı hic bir teste güvenme git kan ver bence

Bence de pozitif Bende laboquick ile öğrendim yanıltmaz tebrik ederim sağlıkla ilerlesin insallah 🤲

Back
X