• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquik kuruma çizgisi çıkarıyor mu

İnternetten ben de 10lu almıştım adet gününde hatta 1-2 gün sonrasına kadar çok yaptım hiç kuruma çizgisi çıkarmadı laboquick adetten 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :) yani o 10lular bozuk muydu acaba bile dedim çünkü bende zerre gram çıkarmadı gebe değilim diyip adeti beklemeye başlamıştım

Bu marka bana 20 dakika sonra çıkan bi çizgiyle yanılttı başka bir markayla daha deneyin maalesef 10 dakika sonrası baz almak insanı yaniltiyor

İnternetten ben de 10lu almıştım adet gününde hatta 1-2 gün sonrasına kadar çok yaptım hiç kuruma çizgisi çıkarmadı laboquick adetten 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :) yani o 10lular bozuk muydu acaba bile dedim çünkü bende zerre gram çıkarmadı gebe değilim diyip adeti beklemeye başlamıştım
Ay inşallah doğrudur boşuna ümitlenmiş olmam benimde 10luydu

Elinde ovulasyon testi varsa yarın bide ovulasyon testiyle bakmayi dene.. sıvı alımına dikkat ederek tabi😊 bide başka marka gebelik testi de dene

Benimde cikardi bndde güvendim biraz adetim.simdi 3 gundur

Back
X