Gebeliğe Hazırlık Laboquik ovilasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nadiye eldem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
14
2
1
29
Kizlar loboquik ovilasyon testi aldım ne zaman kullanmaya baslıycam nelere dikkat etmem lazım yumurtlamayı nasil anliycam yardımcı olurmusunuz 28 günde adet oluyorum

Kizlar loboquik ovilasyon testi aldım ne zaman kullanmaya baslıycam nelere dikkat etmem lazım yumurtlamayı nasil anliycam yardımcı olurmusunuz 28 günde adet oluyorum
en az 3 saatlık tutulmus ıdrarla oglen 12 den aksam 10a kadar suren var test ıcın sabah yapılmaz. adetın ılk gununu 1 sayıp 11 12 13 14. gunler test yap pik gorursun gormessen devam et yapmaya gecıkebılır duzenlı adette bıle.. pik dedıgım t c esııt renk ya da t c den daha koyu. bu yumurtanın catlamadan oncekı gunu demek o gunu ılıskıyle degerlendır. . catladıgı gun sılıklesır t cızgısı azalır yanı.o gunu de ılıskıyle degerlendır. bazen 2 gun de surer pık. telasa gerek yok. hep 2 cızgı cıkar. pembe koyu pembe bıle olsa bu yumurtlama degıl. arada lh dalgalanabılır cunku. ılıskı sıklıgı da 11 ınde ılıskı olursa pık e kadar bekle mola ver ılıskı pik ve sonrasında olsun. mısal ama yuksek ıhtımal 13 unde piki gorursun cok duzenlıysen :)

Arkadaşlar bende bu ay ovilasyon testi denemek istedim ama gec kaldım adet döngümün 19.günündeyim durum bu sizce bir ümit var mı denesem

Eklentiler

• IMG_20210603_182941.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 27

Yumurlamami yoksa hamilelikmi bakabilirmisin

Eklentiler

• IMG_20210619_152701.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 24
Yumurlamami yoksa hamilelikmi bakabilirmisin
bunun ayrım noktası yok ki. sadece pik olan bı ovulasyondan sonra gebelık testı yaparsan pozıtıfse hamılelık degılse yumurtlamadan olur. kesın bısey denmez yanı. siliklesmeyıp sureklı pik gıder hamılelıkte hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…