Nerden aldınızLikralı kot gibi lacivert pantolonlar var benim var evde hatta giyiyorum gabardin kumaş oluyor sanırım çok şık duruyor hem toparlıyor
Ben almadım kardeşimin olmuyormuş ben giyiyorum ama her yerde bulursunuzNerden aldınız
İnce hepsi ben basenli olduğum için kaliteli ve kalın sormak istedimanlamıyorum internete yazınca bile lacivert pantolon bir sürü ürün çıkıyo neden bulamadınız ki
o zaman en iyisi görerik almanız. tavsiyem chima nın pantolonları yaşadığınız şehide var mı bilemem. bir da klapa markasının kalıpları kumaşları efsane. instagram sayfası var sorabilirsiniz hangi mağazalara ürürn veriyor ben o şekilde ulaşmıştımİnce hepsi ben basenli olduğum için kaliteli ve kalın sormak istedim
Google de vardır benceo zaman en iyisi görerik almanız. tavsiyem chima nın pantolonları yaşadığınız şehide var mı bilemem. bir da klapa markasının kalıpları kumaşları efsane. instagram sayfası var sorabilirsiniz hangi mağazalara ürürn veriyor ben o şekilde ulaşmıştım
hangi marka için dediniz. chima nın web sitesi varGoogle de vardır bence
Evethaann
hangi marka için dediniz. chima nın web sitesi var
Lacivert kumaş pantolonlar çok şık duruyo benceKızlar iş için lacivert pantolon arıyorum kumaşı ince olmayan ama ince kumaş kilolu gösteriyor önerdiniz var mı