Laf nlamayan g.zekalı konşum

blgctn

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
194
86
298
40
Öncelikle 7.5 aylık bir bebeğim var konu bebeğime birşeyler yedirilmek istenmesiyle alakalı

Yaşadığım şehire taşınalı 1.5yıl oldu 1 yıldırda aynı apartmanda yaşıyorum hamileliğimin son zamanlarında talındık kimseyle gelip gitmiyorduk doğumdan birkaç ay sonra daha samimi olmaya başladım komşularımla. Bebeğin 5 aylık olup ek gıdaya başladığımda olay patlak vermeye başladı her toplandığımızda ay çocuğun canı çekiyo azcık tatdırsana nolcak yok diyorum olmaz işlenmiş şeker yasak dinlemiyorlar birkaç kez verdim ama 1 hafta önce artık dayanamadım.

Yine komşu ziyaretine gittiğimiz bir gün bu gerizekalı diğer komşum kendiği ağzına götürdüğü çatalla bebeğime çikolatalı bişeyler yedirmeye kalktı ve ben kolunu tutup birazda yüksek bi sesle benim çocıpuma neden bişey yedirmeye çalışıyosun yaaa filan gibilerinden kızdım. Hemde ben neden vermediğimi neden bizim yediğimiz şeylerden yedirmediğimi defalarca anlatmama rağmen. Neyse

Dün başka bir komşu ziyaretinde bu balkabağı aklınca bana laf soktu neymiş kendi çocuğu olduğunda (bu arada tüp bebek tedavisi görüyor) herşeyden yedircekmiç hiçbirşey esirgemicekmiş. Ben tabi duymamazlıktan geldim ama dünden beri içim içimi yiyor sinirimden kuduruyorum ama rezillik çıkartmakta istemiyorum.

sadece paylaşmak istedim hani dertler paylaştıkça azalır ya

Keşke sosyal bir canlı olan insanoğlu birbaşına evde durabilse inanın gitmem 1.5 yıldır evin içindeyim bütün akrabalarım ve arkadaşlarım başka bir şehirde oturuyor

Lütfen yorum yaparken daya yapıcı olun herkesin özel bir durumu vardır mutlaka
Hanımefendi sizin gezmeniz sosyal olmanız çocuğunuzun ileri de şeker hastası olmasından daha önemliyse, buyrun 5 çayına bana beklerim

Hanımefendi sizin gezmeniz sosyal olmanız çocuğunuzun ileri de şeker hastası olmasından daha önemliyse, buyrun 5 çayına bana beklerim

Müsaitseniz zevkle gelirim.

Benim asosyallikten pisikopat olup bebeğimi hırpalamam ve bu nedenle bebeğiminde piskopat bir birey olarak bir kadına şiddet göstermesi çok mantıklı teşekkürler

Öncelikle 7.5 aylık bir bebeğim var konu bebeğime birşeyler yedirilmek istenmesiyle alakalı

Yaşadığım şehire taşınalı 1.5yıl oldu 1 yıldırda aynı apartmanda yaşıyorum hamileliğimin son zamanlarında talındık kimseyle gelip gitmiyorduk doğumdan birkaç ay sonra daha samimi olmaya başladım komşularımla. Bebeğin 5 aylık olup ek gıdaya başladığımda olay patlak vermeye başladı her toplandığımızda ay çocuğun canı çekiyo azcık tatdırsana nolcak yok diyorum olmaz işlenmiş şeker yasak dinlemiyorlar birkaç kez verdim ama 1 hafta önce artık dayanamadım.

Yine komşu ziyaretine gittiğimiz bir gün bu gerizekalı diğer komşum kendiği ağzına götürdüğü çatalla bebeğime çikolatalı bişeyler yedirmeye kalktı ve ben kolunu tutup birazda yüksek bi sesle benim çocıpuma neden bişey yedirmeye çalışıyosun yaaa filan gibilerinden kızdım. Hemde ben neden vermediğimi neden bizim yediğimiz şeylerden yedirmediğimi defalarca anlatmama rağmen. Neyse

Dün başka bir komşu ziyaretinde bu balkabağı aklınca bana laf soktu neymiş kendi çocuğu olduğunda (bu arada tüp bebek tedavisi görüyor) herşeyden yedircekmiç hiçbirşey esirgemicekmiş. Ben tabi duymamazlıktan geldim ama dünden beri içim içimi yiyor sinirimden kuduruyorum ama rezillik çıkartmakta istemiyorum.

Ben olsam görüşmem. Arkandan da dedikodunu yapıyordur bunlar. İnsan çocuğuna ne yedirip yedirmeyeceğine de mi kendi karar veremeyecek. Ben kedime bile kimsenin bir şey vermesine izin vermem, bırak çocuğu.

Bir araya gelmemeye çalışın ve es kaza da olsa bir araya gelirseniz de ısrarla uyarmaktan vazgeçmeyin.. hem de açık açık.. ne demek ya ağzına soktuğu çatalı benim çocuğumun ağzına sokması.. nedir bu fütursuz hareketler.. başkalarının çocuğu üstünde kendinde hak görmek laf söylemek ay çok sinir oluyorum

Gitmezsiniz olur biter. Size gelirse de bir iki geciştirirsiniz o da bir daha gelmez. Ayrıca birisi herkesin içinde benim kolumdan tutup sarsacak beni daha gidip gelmeyi bırak yüzüne dahi bakmam. Sizin komşunuz bunun üzerine hala gidip geliyorsa algılamasında bir problem var demektir.

Müsaitseniz zevkle gelirim.

Benim asosyallikten pisikopat olup bebeğimi hırpalamam ve bu nedenle bebeğiminde piskopat bir birey olarak bir kadına şiddet göstermesi çok mantıklı teşekkürler
Tabi buyrun seve seve ağırlarım.
Her evde oturan kişi bebeğini hırpalamaz, bu sizin bu sorumluluğu kaldıramadığınız anlamına geliyor.

Yumusak bir dille anlatmayi denediniz mi? Yada gittiginizde kucaginizdan birakmayin...

Eşim dahil, bana sormadan bebeğime bir şey vermeye kalksa kıyameti koparırım.
Ki yaşadık böyle bir şey, annem bir meyve tattırmaya çalıştı.
Yanında babam var, damat var dinlemedim açtım ağzımı yumdum gözümü.
Hele komşum deneyecek yok ya!
Bence insan ilişkilerinizi ve çizdiğiniz sınırları gözden geçirin.

tamam tepki vermişsin haklı olarak geçmiş gitmiş bir daha da yapmaz zaten.

laf vursun dursun hırslanmak niye? kadının çocuğu olmuyormuş belki senin çocuğunla bu şekilde ilgilenerek iyi bir şey yaptığını düşündü.

abartmamak lazım.

İyi yapmışsınız da o kadar çok bebekle komşu komşu gezmek de son derece zararli. Bilin istedim.

Bende çocuk sahibi olamıyorum. Ama yapacaklarimi herzaman içimde taşıyorum. Ay şöyle yaparım böyle yaparım diye de kimsenin anneliğini yadırgamam. Bence mesafeni de tavrını da koy

tamam tepki vermişsin haklı olarak geçmiş gitmiş bir daha da yapmaz zaten.

laf vursun dursun hırslanmak niye? kadının çocuğu olmuyormuş belki senin çocuğunla bu şekilde ilgilenerek iyi bir şey yaptığını düşündü.

abartmamak lazım.
Kesinlikle katiliyorum...kolundan tutmak ne demek???g.zekali ne demek???dusuncesiz deseniz daha uygun kacar

Back
X