laf sokan kayinbaba, kaynana, koca

Ben 1 yillik evliyim ve artik dayanamıyorum depresyon ilaclarina basladim biraz daha rahatladim sanki ama yapılanlar aklima geldikçe kutusuyla icsem ilaclari faydasi olmayacak gibi.. Evlendigimde yeni kapanmistim. Kocamin ailesi de kapali bi aile. Bigun kayinbabam ve gorumcem arasında söyle bi diyalog oluştu
Gorumcem: isten izin almam lazim ama verirler mi bilmem.
Kayinbabam: verirler tabi kizim seni severler verirler.
Ben: ayyy ne güzel ya ben izin istesem asla vermezler.
Kayinbabam: (kendi kizina) sen merak etme sen kapalisin seni seviyorlar. ! Hem sen en basindan beri kapalisin sonradan kapanmadin senin isteğini geri çevirmenler.
İnanin agzimi acamadim bu nasil bi cümle yaa ? Sonradan kapaninca suçlu oldum iyi mii
ufak şeyleri duymayın ve yavaş yavaş kendi evinizi alın ve kendi yuvanızı kurun.bu kadar basit

ne cahil bi adam o oyle kapanmanin sonrasi oncesimi olur ya ne bicim insan bu adam

Artık kapalılarda ikiye ayrıldı.
önceden kapananlar ve sonradan kapananlar diye.
Allah akıl fikir versin böyle dengesizlere

En başından kapalısın ne demek? Sanki anasının karnından çıktığında türbanla mı doğmuş? Üstelik din başına taktığın şeyde değil baştadır.

O kadar yogunum ki anlatamam hem öğretmenim hem yukseklisansa gidiyorum ama dert ediyorum bu yasta insanlar benle neden ugrasiyo diye. Esas sorun kocam aslinda dese ki ya karicim yasli insan öyle demiş iste fazla takma dese tamam. Dediği laflar beni mahvediyor. Sen fesatsin sen benim kardesimi kiskaniyosun sen kotu niyetlisin .. Yav ne yapiyorum neeee? Susuyorum dilimi yutmuş gibi. Kotu niyetli olayim da bari laflari boşa gitmesin..
Kiskaniyorlar.

Kayınpederiniz bununla övünüyorsa onu hiç ciddiyete almayın bence kendi cahilliğinde boğulsun, eşinizle iyi olmaya çalışın.

Terbiyesiz , bosver boyle sacma bir lafa cevap vermeye degmez ...

ulkedeki su zihniyete yaziklar olsun diyorum...ne demek kapalisin seni severler...ah din tuccarlari ah !

Ben kayinpederinin yerinde olsam alnından öperim ne elestirmesi çünkü o kültürde yetişen biri zaten kapalı yetişiyor ama sizin yaptığınız asıl yigitlik.acaba kendi kızı iradesiyle böyle bir şeye karar verebilir miydi? İnsan büyük konuştuğunu yaşamadan ölmez,kızı bir gün baba ben turbanimi cikaricam diye karşısına çıkarsa korkarım kayinpederin kalp krizi geçirir.musluman insan yaptigiyla ovunmez diğer insanları ozendirir,yazıklar olsun...

Back
X