laftan anlamayan erkek

sezen90

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
3
0
6
35
Antalya
merhaba arkadaşlar canımı çok sıkan biri var. Bu konuda sizlerden akıl almak için üye oldum çünkü tutarlı fikirlere ihtiyacım var.

Benim uzun süren 4 yıllık bir ilişkim 2 yıl önce bitti. Ben onu hala çok seviyorum ve unutmak gibi bir derdim yok. Oda benim gibi hala seviyor her fırsatta dile getirir ve 2 yıl boyunca ikimizinde hiç ilişkisi olmadı benim aklımda da fikrimde de sadece o var. Şimdi diyeceksiniz madem o kadar çok seviyorsunuz devam edin. Detaya giremeyeceğim ama bazı şeyler olmazsa olmuyodur zorlamanın mantığı yoktur.

Her neyse 3 yıldırda benimle ilgilenen bir çocuk var. İlk başlarda hiç ilgisini anlamadım ama gerek arkadaş ortamlarında gerekse gittiğim yerlerde karşıma çıktı durdu. Böyle başbaşa konuşmamız hiç olmadı dediğim gibi en fazla aynı arkadaş ortamında bulunduk. Sevgilim olduğunu bildiği için hiç birşey belli etmedi ama biz ayrılınca bana açıldı duygularını dile getirdi cevabım açık ve net hayır oldu. Sonra onun olduğu ortamlardan kaçındım o ise binlerce kez benim beklentim yok benim yüzümden arkadaşlarından kaçma vs dedi. yine aynı ortamlarda bulunduk ama dediğim gibi birebir konuşmadık bile ama gün geçtikçe bakışları ilgisi davranışları herşeyi ama herşeyi rahatsız etmeye başladı. Güya bi beklentisi yoktu ama bi arkadaşa dediği şey 'Onun gönlünü çalacağımdan eminim'. bu sözün beni ne kadar rahatsız ettiğini anlatamam. Karşına al insan gibi konuşmayı dene dedi arkadaşlarım. Bense karşıma aldım onu sevmediğimi aklımın sadece eski sevgilimde olduğunu kesinlikle olmayacağını artık rahatsız olduğumu dile getirdim.

Yüzü düştü hiç birşey söyleyemedi. Dediği tek şey eski sevgilimin biriyle olduğu söyledi ve bana bunu kanıtlayacağını söyledi. Bu olayın üstünden 8 ay geçti ne eski sevgilim hakkında birşey dile getirdi nede birşey ancak 8 ay boyunca resmen gölge gibi peşimde dolaşıyo. 6 saat dersim varsa 6 saat fakültenin önünde beni bekliyor. Otobüsle eve dönüyorsam arabayla otobüsün peşinden geliyo taaki ben eve girene kadar evin önünde bekleyip gitmiyor. Alışverişe gidiyoruz bi bakıyorum oda orada. Karanlıkta eve geliyorum oda peşimden... Çok çocukça yaptıkları farkındayım ama korkutuyor.Bu durumun ne kadar rahatsız ettiğini tahmin edersiniz sanırım. Hiç birşey yapmadan sadece izliyo ve ben çok tedirgin oluyorum sürekli arkama bakarak yürümek zorunda kalıyorum sokakta. Resmen paranoyak oldum. Takıntılı değil mi sizcede? ve çok tedirginim artık

Aileme anlatmayı düşünüyorum artık ama ne kadar etkili olur bilmiyorum. Benim aslında eski sevgilim sorun değil ben o olsada olmasada bu kişiyi sevmiyorum. Hani sevmediğiniz birnin yaptığı her hareket gözünüze batar yaa aynen öyle. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim sizce polismiş ailemmiş bu şekilde halledileceğini biliyorum ancak böyle bıçak gibi kesilsin istiyorum bu mevzu :43: ne şekilde vazgeçer sizce??? lütfen yardım...

Son düzenleme:
Filmlerdeki gibi okurken bir an çok romantik göründü gözüme😊 tabi senin de ona karşı hislerin olsa çok ii olurdu ama korkacak bi durum yok. Ailenize anlatıp onları tedirgin etmeyin zaten çocuk size zarar vermemiş vermez de. Kalbini kırım kaftan anlamıyorsa açık ve net.

aaayy allah korusun,o ne oyle yaa..sapkın mıdır nedır..
bu ıyıce takmış senı kafaya,iş hayati boyutlara gelebılır haberın olsun..

polıse veya bırılerıne söylemen sart ve kesınlıkle yalnız adım dahı atma..
normal degıl bunun davranışı..

Bu durum hiç sevimli değil bence. Sapık gibi takip ediyor sizi resmen. Eski erkek arkadaşınızla ilgili olmayan bir şeyi ortaya atması da düşündürücü aslında. Yarın öbür gün sizle ilgili de olmayan şeyler söyleyebilir.

Bence ailenize anlatın ve polise gidin, Allah korusun siz reddettikçe bu takiplerin sonu iyiye gitmez.

Ben olsam karşıma alıp konuşmazdım. Günümüzde ilgisine karşılık bulamayan erkeklerin yaptığı bir ton şey haberlere çıkıyor. Kalbini kırarsanız bir anda sinirlenip size zarar vermeyeceği ne malum? Eğer polis karıştırmayayım diyorsan, en iyisi bir aile büyüğünün amcanın dayının falan gidip çocukla konuşması. Onlar direk gözünü korkuturlar diye düşünüyorum.

Bu durum hiç sevimli değil bence. Sapık gibi takip ediyor sizi resmen. Eski erkek arkadaşınızla ilgili olmayan bir şeyi ortaya atması da düşündürücü aslında. Yarın öbür gün sizle ilgili de olmayan şeyler söyleyebilir.

Bence ailenize anlatın ve polise gidin, Allah korusun siz reddettikçe bu takiplerin sonu iyiye gitmez.

evet özellikle erkek arkadaşımla olan kısmı anlatmamın sebebi bu sadece basit bi kıskançlık yaptığı için mi böyle birşey yaptı yoksa bunu bilerek isteyerek yapacak karakterde biri mi onu bile bilmiyorum :25:

Ben olsam karşıma alıp konuşmazdım. Günümüzde ilgisine karşılık bulamayan erkeklerin yaptığı bir ton şey haberlere çıkıyor. Kalbini kırarsanız bir anda sinirlenip size zarar vermeyeceği ne malum? Eğer polis karıştırmayayım diyorsan, en iyisi bir aile büyüğünün amcanın dayının falan gidip çocukla konuşması. Onlar direk gözünü korkuturlar diye düşünüyorum.

artık muhatap bile olmuyorum zaten. en mantıklısı evet aileme anlatmak ama onun gerçekten bitirmesini istiyorum öyle göz korkutunca bırakırmı emin değilim çünkü resmen takıntı olmuş yaptığı başka birşey değil :20:

ünlü kişilerin sapık hayranları olur ya ona benzettim sizin durumunuzu.:1:

şaka bir yana kesinlikle ailenize söyleyin.eğer kimseye söylemezsen allah korusun ilerde başına iş açabilir.sonuçta neler neler okuyoruz gazetelerde veya neler neler görüyoruz haberlerde.en azından aileni herşeyden haberdar et.
bu ne ya sürekli dibinizde.aşık olan insan sevdiği kadını bu kadar sıkmaz.aksine kendisine karşı daha soğutuyor bunları yaparak.:47:

Back
X