• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laftan anlamayan koca

Sizi anliyorum desem ne care? Isiniz gercekten zormus. Gordugum kadariyla guzel bir bebis geliyor, hayirla ugurla gelsin ama sizde zaten es adi altinda bi oglan cocugu var bu durumda...
aynen öyle koca bir bebeğim var diyorum :) Allahıma duam yavaş yavaş değişecek . orta yolu bulacağız :) Aşk sevgi herşey güzelde bu erkeklerin dikkat çekmeye çalışan tavırları yok mu işte o beter :)

Bagirdiginda sessiz kal, hic bir şey deme, bagirma bile deme. Bunu her defasinda yap,bir sure sonra duvara karsi bagirmak ona da cazip gelmeyecek ve susacaktir.

Bagirdiginda sessiz kal, hic bir şey deme, bagirma bile deme. Bunu her defasinda yap,bir sure sonra duvara karsi bagirmak ona da cazip gelmeyecek ve susacaktir.
tamam deneyeceğim , tabi bende serinkanlı olabilirsem . diyorum ya bir işi başaramadığında yaşıyoruz bu asabiyetleri saçma sapan bağırtıları.

tamam deneyeceğim , tabi bende serinkanlı olabilirsem . diyorum ya bir işi başaramadığında yaşıyoruz bu asabiyetleri saçma sapan bağırtıları.

Yap canim,test edildi onaylandi. Hem bebeğin olacakmis ona huzurlu bir yuva borclusun, şimdiden yatirim yapmis olursun yavruna. Bazi insanlar habire bagirir, sen sakin ol, ona istediğini verme, bir sure sonra senle ugrasmayi kesecektir. Çünkü istediğini alamayacagini bilir.

Kavgada sinirden ister istemez ses yükseliyor önemli olan alttan alıp kavgayı sonlandırmak ben öyle yapıyorum !

Back
X