laftan anlamayan konu sahibelerine hücum

kizilca kiyamet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
1.577
642
173
44
kac seneden beri kk'deyim konu sahiplerine her kirici hakaret edic asagilayici yoruma karsilik
uslup ve empati dedigimde "istedigimiz yorumu yapmakta ozguruz, acmasaydi o zaman konuyu, sana ne oluyor" diye
toplu cikismalarla karsilastim

Allah askina ben akilli iyi kalpli degilim kimseden fazla
cogunuz benden daha zeki daha becerikli insanlarsinizdir
yahu burasi DERDIM VAR BOLUMU! ne yaziyor yazin rahatlayin paylasin diyor
alay edilin horlanin ifade ozgurlugu adi altinda itilin psikolojik baski yiyin demiyor

hayatinin hatasini yapmis yada zavalli dusmus yada cidden kendini ezdiren kadinlar
bir sey paylasinca bir guc doguyor icimize
bize aptallik gelen o hareketinden oturu demedigimizi birakmiyoruz

temizlik sorunu yasayan kadin
dayak yedigi halde kendini koruyamamis polise gidememis kadin
sesler duyup sevgilisi tarafindan yanlis manipule eden kiz
guzellik takintisi olan ergen
ve daha nice konular cogundada haksiz durumda olan konu sahibeleri yine buna ragmen paylasiyorlar

yahu tanimadigim kadina yardimci olmaya calistim diye
degil kankim arkadasim bile degilken
dislandim neden cunku cok sevgili kk uyeleri zamaninda "bosan" demisler bosanmamis
valla ben zamaninda kimsenin gozunun yasina bakmadan bosandim
gururlu ve magrurdum burnumdan kil aldirmadim haksizlik gordugum icin
aileme ihtiyacim yoktu ama arkamdalardi
ama o sans yoktu o arkadaslarda bizim kadar cesaretli olamayanlar sansi olmayanlar var bunu kabul edip
yureklendirmekten baska bir caremiz varmi KADINLARKULUBUNDE?

yok konu aciyorsan bizi dinleyeceksin diye bir kural koyuluyor

oysa paylasim ve destek yeri burasi bir hata varsa illa micmic canim cicim demeye elbette gerekmiyo
ama okuzun altinda buzagi arayip "sen kesin boylesin boyle yaptin" demek neyin nesi

zor durumda ya konu sahibesi kendini savunma hakki yok burdaki asagilamalara bu cidden bazi insanlari
rahatsiz ediyor
hakli veya haksiz savundugu zaman "ben diyecegimi dedim sen bilirsin" yerine güya yardimci olmak icin
yorum yapanlar " e hak etmissin o zaman"

kizilca haklısın canım ama bunu bazen bende yapıyorum neden bende yapıyorum buraya öyle insanlar gelip öyle konular açıyorlar ki fake üyelikler, ikinci üyelikler alıp bizi kandıranlar dolu toplumun dini duygularını suistimal eden mi ararsın, sözde cinsellikle ilgili sorununu paylaşıp alttan alta sapıklık yapan mı ararsın, yoksa önce söyleyip söyleyip 2 gün sonraa ben aslında şizofrendim deyip bizi salak yerine koymak isteyenleri mi ararsın vs vs bu liste kabarık uzayıp gidiyor.

birine göz yumsak diğeri çıkıyor . mantar gibi ürüyorlar . eee bizdeki de sabır sınırı elbet bir yerde patlıyoruz . şuna kızmıyorum 15-16 yaşında kardeşlerimiz gelip vücutlarını takıyorlar şudur budur bunlar hepimizin takıntısıydı zamanında belki hala bazıları gitti bazıları duruyor ama bunları tepki gösterenlerinde o anda gerçek anlamda bir derdi olup o kişinin sorununu okuduğunda moralinin daha çok bozularak bilinçsizce istemeden yorum yaptığını düşünüyorum veya varsayıyorum. onun dışında konunun fake olduğu izlenimine kapılıp kullanıcının eski konularına bir bakıyoruz. birinde sevgilim demiş birinde kocam , birinde 3 yıllık ilişkim demiş diğerinde 5 gibi eee biz ne kadar kiblesekte hala çıkanlar var.

belki biliyorsundur bundan yaklaşık 1-1.5 ay önce bir gece oturduk sohbet ediyoruz . aynı anda farklı bölümlere benzer nitelikte konular açılıyor ve açılan konuların sahipleri birbirlerinin topiklerinde birbirine destek veriyor :1::1: biz bunları gördükten sonra nasıl alttan alalım herşeyi . tamam her yapılan yorum iğneleyici olmamalı ama fake olduğunu düşündüğümüz konuda da çenemizi ve elimizi tutamıyoruz.

vay be ne dertliymişim arkadaş ben :9::9::9::9:

bir örnek vereyim ,
kadın konu açıyor ,konu başlığı şu ,kocamdan şiddet gördüm ,korkuyorum ,çok değişti yardım edin v.s

biz ona diyoruz ki git darp raporu al evden uzaklaştırsınlar ,boşan katlanma filan ,kadın bakıyor ki yorumlar hep aynı geliyor ,başlıyor o kocayı savunmaya ,ilk mesajında dövdü diyor ,birkaç mesaj sonra ,tartakladı diyor ,2 mesaj sonra sadece kolumu sıktı ,sonra aslında iyi adamdır , çocuklarına iyi babadır ,niye böyle oldu ki ,akşama bi bakmışın barışmışlar ,

ee şimdi biz nolucaz ,yardım edin diyodu ,bir sürü teori ürettik boşa mı gitti ,barışacaktı da niye bizi meşgul etti ,kadın kadına yardımcı olmaya çalışırken son mesajı ise konumu kapatın modlardan rica ediyorum oluyor ..bizde sap gibi bakakalıyoruz ..

değindiğiniz birkaç konu ,evi pis olan panik atak konu sahibi ,yardım edin diyor ,bir sürü politika üretiyoruz ,kafa yoruyoruz ,herşeye hayır diyor ,kalk başla bi yerden yok ,kadın tut yok ,çık alışveriş yap ,temizlikçi temizlesin tahammülün yoksa yok ,eee napalım biz şimdi senin için herşeye yok ,o zaman ne diye konu açıyosun ,amaç fikir almak değilmi ,fikir veriyoruz herşeye yok ..

evden sesler geldiğini iddia eden ve erkek arkadaşını eve alan kız ,adam seni kandırmış diyoruz ,yaptın bir hata tekrar etme senden faydalanıyor diyoruz ki bir çoğumuzun düşüncesi aynı yönde ,ee kız diyorki biz sevap işliyoruz ,ne oldu şimdi ,biz salakmıyız o mu çok akıllı ..

yani aslında madur olan konuya cevap verenler ,akıllı olup kenardan kıs kıs gülen de bu konuları açan konu sahipleri ..

Son düzenleme:
Evet genel olarak böyle bir SORUNUMUZ var. Ya biz yorumumuzu yapalım, kenara çekilelim, ister uygular ister uygulamaz. O ona kalmış birşey. Siz niye kendini yoruyorsunuz ki. Tavsiyeleri dinlerse yararı ona dokunacak, dinlemezse de zararı ona olacak. Burda bize dokunan birşey yok arkadaşlar. Bunu bir anlayalım, net üzerinden boşuna sinir harbi yaşayıp da nickleri çizdirmeye gerek yok diye düşünüyorum.:ssz:

evet genel olarak bir empati ve insaniyet sorunu var. ahkam kesmeyi çok seviyolar, inciticeğini düşünmeden konuşuyorlar. bende bir iki yapmışımdır ama hakedene.. saygı duymayı bilemiyoruz hanımlaarr, dikkat biraz.

süper bi site ama şahsen ben çoğu zaman burda herşeyden önce insan olduğumuzu hatırlatmaya çalışmaktan yoruldum valla..

Sahte üyelik açan, fake konular açanları bildirirsiniz, onların konularına yazmak prim vermekten başka birşey değil fakat herkesi aynı kefeye koymamak lazım, her konu açanı potansiyel kandırıcı olarak görürseniz ister istemez gerçekten derdini paylaşmak isteyenleri de kırarsınız, ayrıca konu sahibesine veya konuya yorum yapan bir üyeye olur olmadık sözler söyleyenler olursa bildirin lütfen, çünkü burası insanların bir diğerini rahatça kırıp rencide edeceği bir platform değil.

o kadaar haklisin ki benim sahsen kac defa konu acmaktan vazgecmisligim vardir. simdi cikar biri ahkam keser. yazdigima pisman oldugumla kalirim diye!!!

Bazi konularda hakkatten konu sahibinin uzerine cok gidiliyor, artik konu acan o kadar cok sıkıstırıliyor ki, kacacak yeri kalmiyor. Bu ne dusmanliktir ben de cozemedim. Son birkac gun icinde iki konuyu hayretler icinde okuduktan sonra ben de tekrar buranin nasil bir yer oldugunu sorguladim kendimce. Benim de genel olarak uslubum sert olabilir, ama kimseye karsi saygisizlik yapmamaya, haddimi asmamaya dikkat ederim. Paldir kuldur konu sahibini taslamaya gelenler var. Konu acan her dusunceye saygili olmali, elestirilere acik olmali eyvallah da, agzina da etsek susacaksin, o zaman niye actin gibilerden yazan uyeler var. O kadar da degil yani, konu acti diye ölsün mü insanlar... :ssz:
Bunun da herkes farkinda aslinda. Burda ara ara bu tur konular aciliyor. Dikkat edin, uzun suredir uye olanlar dert konusu acmaz, burayi cozmustur. Daha yeniler dert yanar cogunlukla. 5.5 yildir uyeyim. Ben bile bazen butun dunyaya anlatasim gelecek kadar doluyorum, bir konu acayim diyorum da sonra aman aman neme lazim,simdi koca konuda bir kelime bulurlar, sakiz gibi uzatirlar, simdi kimseyle ugrasamam diye vazgeciyorum. :)
KK'yi seviyorum, burda zaman gecirmekten keyif aliyorum. Amaa kadinin en buyuk dusmani kadindir demisler, ben burdan daha iyi bir ornek gosteremem buna. Dogruya dogru. :ssz:

Back
X