bir örnek vereyim ,
kadın konu açıyor ,konu başlığı şu ,kocamdan şiddet gördüm ,korkuyorum ,çok değişti yardım edin v.s
biz ona diyoruz ki git darp raporu al evden uzaklaştırsınlar ,boşan katlanma filan ,kadın bakıyor ki yorumlar hep aynı geliyor ,başlıyor o kocayı savunmaya ,ilk mesajında dövdü diyor ,birkaç mesaj sonra ,tartakladı diyor ,2 mesaj sonra sadece kolumu sıktı ,sonra aslında iyi adamdır , çocuklarına iyi babadır ,niye böyle oldu ki ,akşama bi bakmışın barışmışlar ,
ee şimdi biz nolucaz ,yardım edin diyodu ,bir sürü teori ürettik boşa mı gitti ,barışacaktı da niye bizi meşgul etti ,kadın kadına yardımcı olmaya çalışırken son mesajı ise konumu kapatın modlardan rica ediyorum oluyor ..bizde sap gibi bakakalıyoruz ..
değindiğiniz birkaç konu ,evi pis olan panik atak konu sahibi ,yardım edin diyor ,bir sürü politika üretiyoruz ,kafa yoruyoruz ,herşeye hayır diyor ,kalk başla bi yerden yok ,kadın tut yok ,çık alışveriş yap ,temizlikçi temizlesin tahammülün yoksa yok ,eee napalım biz şimdi senin için herşeye yok ,o zaman ne diye konu açıyosun ,amaç fikir almak değilmi ,fikir veriyoruz herşeye yok ..
evden sesler geldiğini iddia eden ve erkek arkadaşını eve alan kız ,adam seni kandırmış diyoruz ,yaptın bir hata tekrar etme senden faydalanıyor diyoruz ki bir çoğumuzun düşüncesi aynı yönde ,ee kız diyorki biz sevap işliyoruz ,ne oldu şimdi ,biz salakmıyız o mu çok akıllı ..
yani aslında madur olan konuya cevap verenler ,akıllı olup kenardan kıs kıs gülen de bu konuları açan konu sahipleri ..