laftan anlamayana laf anlatmak kadar yorucu bırsey yok

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.959
7.146
398
kızlar ıs yerınde bazı konularda ıletısım eksıklıgı ve uygulama da farklılıklar var , ayrıca performansa dayanan bır ısımız var ve iş paylaşımı adaletlı yapılmıyor bu da kısılerın ısıne gelıyor herkes yan gelıp yatma moduna gecıyor-çalışan zaten çalışıyor orada sıkıntı yok....

bu konuyu bırım sorumlumuz ıle gorusmek ıstedık ve kendı aramızda bır toplantı yaptık ama mevzu bahıs sahıs sureklı olarak organızasyon ıslerıne ben karısmam, ben yapamıyorsam sız sorumlu olun, ben kısılerle muhattap olamam vs vs gıbı tarzı cevaplarla karsılık verdı...

bızlerde rahatsızlık duyduklarımızı beklentılerımızı soyledık ama kestırıp attıgı ıcın bır yere varamadık..

en cokta ben konustum hatta bır ara kendımı tutamayıp sen ne iş yapuıyorsuna kadar vardırdım işi ama HAK ETTİ..!!!

su an gerıldım ve bugun bır ıs yapamadım sabah özel işlerim vardı ogleden sonrada toplantı vs akşam oldu ama bu tarz laftan anlamayan , dedıgım dedık ve elestırıye tahammulu olmayan bırının sorumlum olması ve bu ınsanla sureklı muhattap olmak zorunda kalmak benı delı edıyor, ınanın basım agrıyor su an...

muhattap olma dıyenler olacak ama genel anlamda zaten gunaydın ıyı akşamlar dan fazla muhabbetım yok, ısle ılgılı konusurum yada kendısı bır mevzu acarsa yanı oyle samımıyetım zaten yok kendısıyle...

siz böyle insanlara nasıl yaklasıyorsunuz?????

yaklaşmıyorum genelde. kendi işim kendim yaparım.

ama kullanıldığımı anladığım an bende çirkeflik başlıyor.

Muhatap olmam. Bir sorumlunun göreceği sekilde kendi isimi araliksiz yaptığımı onun asla dokunmadigini gösterecek sekilde hareket ederim.
Biraz pislik bi insan olabiliyorum böyle durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…