• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lağma

kedi67

anne adayı :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
30
-1
36
Antalya
benim merak ettiğim doğum yapan anne adaylarına soruyorum normal doğum aniden olduğunda bı sancılarla birlikte büyük tuvalette gelio sanırım bbunu nasıl halediyorlar yani dielim normal doğum olucaksın yolda sancın tuttu apartopar seni alıolar doğuma ozamn nasıl yapılcak lağma bu konu bilgisi olan varmı

ben normal doğum yapmadım ama lağman yapıldı,doktoruma sormuştum yapılmazsa ne olur diye,senin kararın istemiyorsan yaptırma,bize acil doğumlarda çok geliyor onlara yapamıyoruz tabiki,yapmayınca bişey olmuyor yani demişti..

ben normal doğum yapmadım ama lağman yapıldı,doktoruma sormuştum yapılmazsa ne olur diye,senin kararın istemiyorsan yaptırma,bize acil doğumlarda çok geliyor onlara yapamıyoruz tabiki,yapmayınca bişey olmuyor yani demişti..

peki ne yapılıo lağman için ilaçmı veriolar hap iğne sonra wcyemi çıkıosun bide doğum sırasında ozamn nasıl oluoda gelmio olabilirki ıkınmayla acaba

yok canım lağman öyle ilaç iğne falan değil:)) valla şöyle oluyor popondan içeri ucunda iğne olmayan bir enjektör gibi bi plastik aparatla bir sıvı veriyorlar ama herhangibir yanma gibi bişey olm uyor sadece biraz canın acıyor ama çok az,o sıvı 2-3 dakika sonra seni tuvalete koşturuyor,ve çok rahatlıyorsun:) normal doğumda da bu yapılmazsa ıkınmayla çıkartıyosun herhalde:)ya bunları düşünme doktorlar ebeler bu durumları çok olağan karşılıyor,acil bir durumda kimse bununla ilgilenmez onlar doğuma ve bebeğe konsantre oluyorlar,senden çıkanlarala değil rahat ol:)

yok canım lağman öyle ilaç iğne falan değil:)) valla şöyle oluyor popondan içeri ucunda iğne olmayan bir enjektör gibi bi plastik aparatla bir sıvı veriyorlar ama herhangibir yanma gibi bişey olm uyor sadece biraz canın acıyor ama çok az,o sıvı 2-3 dakika sonra seni tuvalete koşturuyor,ve çok rahatlıyorsun:) normal doğumda da bu yapılmazsa ıkınmayla çıkartıyosun herhalde:)ya bunları düşünme doktorlar ebeler bu durumları çok olağan karşılıyor,acil bir durumda kimse bununla ilgilenmez onlar doğuma ve bebeğe konsantre oluyorlar,senden çıkanlarala değil rahat ol:)

:) teşekkür ederim bilgi için merak etmiştim sağol haklısında işte insan yinede utanıo :)

bence gerekli bişey.ben normal doğum yaptım lavman yapıldı bu arada hiç ama hiç acımadı.ıkınma esnasında kaza olmaması için iyi bişey.

Back
X