bende yediklerimi azaltarak 3 haftada 5 kilo verdim, bu cayida deneyecegim :) nerde satiliyor??
bende yediklerimi azaltarak 3 haftada 5 kilo verdim, bu cayida deneyecegim :) nerde satiliyor??
slm kızlar ben bu çayı hamile kalmadan önce kullaanmıştım yemeklerden 20 dkka önce içiyosun önceleri tadı kötüü amaa sonra alışıyoun şekersiz içmiştim ben ve işe yaramıştı eczaneden almıştım bir kutu bile bitmeden 61 den 55 kiloya düşmüştüm tabii spor yaptım ve hiç ekmek yemedim dogumdan sonra yine başlıycamm
slm kızlar ben bu çayı hamile kalmadan önce kullaanmıştım yemeklerden 20 dkka önce içiyosun önceleri tadı kötüü amaa sonra alışıyoun şekersiz içmiştim ben ve işe yaramıştı eczaneden almıştım bir kutu bile bitmeden 61 den 55 kiloya düşmüştüm tabii spor yaptım ve hiç ekmek yemedim dogumdan sonra yine başlıycamm
sadece yediklerini azaltarakmı fisfisfis
SEN BAŞLADINMI CANM BULDUNMU BEN ECZANALEREDE BULAMADIMevet canım nette baktım böyle bir cay var garden life marka yemeklerden 30 dk önce günde 3 defa icilmesi öneriliyor ama gercekten o kadar kilo verdirir mi denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?