Lahana Diyetine Arkadaş arıyorum:)

Zamanında yapmıştım başta sevmem sanıp çok lezzetli bulmuştum :) İyi şanslar kızlar, bence gayet etkili ve sağlıklı bir diyet bu.

Arkadaşlar lahana diyetiniz nasıl gidiyor...eğer gerçekten işe yarıyor ise bende size arkadaşlık edebilirim.sonuçlarınızı paylaşırmısınız?

Valla bende 2 hafta sonra başlamayı planlıyorum. Sen daha önce uyguladın mı ? Valla ben bu diyetle yaklaşık bi 15 kilo verdim uygulamadıysan tavsiye ederim kesinlikle:KK9:

Çok sevindim arkadaş bulduğuma.. ne kadar sürede 15 kilo vermiştin.çorbayı yaptım yarın başlamayı düşünüyorum.

Ben 7 gün dayanamamıştım. 5 gün yaptım 1 hafta ara verdim sonra tekrar aynı şeyi 4 kere yaptım îşte yaklaşık 2 ay kadar zamanda verdim. Diyet sırasındada kaçamaklar yaptım dayanamayıp çok acıktığımda yumarta haşlayıp yedim. Özellikle ilk gün çok zorluyo ama sonra rahat geçiyo ilk günü atlatırsan diyetin tamam demektir :)) bide ben yemeğe aşırı düşkünüm oturup ağladığımı biliyorum yani ilk gün :))

Bende yemeğe çok düşgünüm..sanırım senin gibi yaparım bir hafta dayanamam,kesin kaçamaklarımda olur..son olarak nasıl yaptın neler yedin yazarak çok mutlu olurum.her platformda ayrı bir tarif var

Bende yemeğe çok düşgünüm..sanırım senin gibi yaparım bir hafta dayanamam,kesin kaçamaklarımda olur..son olarak nasıl yaptın neler yedin yazarak çok mutlu olurum.her platformda ayrı bir tarif var
Yaa gerçekden unuttum diyet lîstesini soruyosan eğer bi bak înternetten bulursun ama ilk gün sadece yaptığın lahana çorbası ve meyve yiyosun

Back
X