Çocuk Hastalıkları Laktoz intoleransı mı? inek sütü alerjsi mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sekerdelisi

So I am so different...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.038
7
683
Konya
Arkadaşlar merhaba kızımda doğduktan sonra yüzünde döküntüler çıktı kakası yeşil, mukuslu ve ishaldi. ne beni emiyordu ne de mamayı aldı. son ayda hiç kilo almadı. bir doktora gittik inek sütü alerjisi var dedi başka birine gittik laktoz intoleransı var dedi. ama hiç bir test yapılmadı. bebeğinde bu tür alerji olan anneler tahlil yapıldı mı size? yapıldıyda kandan mı yoksa kakadan mı baktılar? kan alacaklar diye korkumdan doktora gidemez oldum ama kesin ne olduğunu da öğrenmek istiyorum yardımcı olun lütfen...
Bir de hangi mamayı kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Bende aynı sorunu yaşıyorum ne olduğun bende bilmiyorum açıkçası haftaya Dr bilgilendirmesini umuyorum bize lactizm damla ve milupa pregomin as mamasını verdi kaka tahlilinde dışkıda gizli kan ve redüktan madde + çıkmıştı ana süt alerjisini yoksa bsşka bişeymi bilmiyorum

canım sizinki laktoz hassasiyeti sanki yani bütün sütlere ve sütün içine girdiği herşeye karşı alerjisi var gibi tahlile göre. bize tahlil yapılmadı çarşamba günü yapılacak kan da aldılar mı bana biraz bilgi versene?

Bizden kan alınmadı Pazartesi gastroentoloji bölümüne gidecem çoçuk Dr işi değil bu bana göre yapılanlar hakında bilgi veririm umarım hiç bişey çıkmaz stresten sütüm de azaldı

Bizden kan alınmadı Pazartesi gastroentoloji bölümüne gidecem çoçuk Dr işi değil bu bana göre yapılanlar hakında bilgi veririm umarım hiç bişey çıkmaz stresten sütüm de azaldı

biz de çarşamba günü çocuk alerjiye gideceğiz gastroloji de anlar mı ki? soncunuzu bekliyorum canım inşallah hiç bişey yoktur kuzunda

biz de çarşamba günü çocuk alerjiye gideceğiz gastroloji de anlar mı ki? soncunuzu bekliyorum canım inşallah hiç bişey yoktur kuzunda

Bebek hemşiresi bu bölüme gitmemi söyledi o yüzden ben bu bölüme gidiyorum nette baktım detaylı incelemeyi pediyatrik gastroentoloji bakıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…